Monteur Elektrotechniek vacatures | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Vacatures

Monteur Elektrotechniek

Kom werken als monteur elektrotechniek bij Van Lente

Als Monteur Elektrotechniek bij Van Lente maak je deel uit van een enthousiast team dat samenwerkt aan boeiende projecten voor klanten in de regio van onze standplaatsen (Deventer, Groningen, Nieuwleusen & Reeuwijk). Jouw rol is divers en afhankelijk van jouw ervaring werk je onder begeleiding van collega's of neem je zelfstandig de leiding in kleine, middelgrote of grote projecten. Bij Van Lente zijn we op zoek naar twee soorten monteurs: Industrie Elektromonteurs en Gebouwautomatisering (Meet & Regeltechniek) Elektromonteurs. Ontdek de veelzijdigheid van jouw functie en maak deel uit van ons team dat vakmanschap combineert met een gezellige werksfeer.

3 vacatures

Heb je een vraag? App met Annemiek!

Op al onze locaties zijn wij voortdurend op zoek naar technische collega's. Neem contact op met Annemiek via onderstaande knop, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’