Vakgebieden | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Waar voel jij je thuis?

Montage

Monteren, onderhouden of repareren van elektrotechnische installaties. Bij klanten in de utiliteit en industrie.

Engineering

Ontwerpen en tekenen van elektrische en besturingsinstallaties, of slimme processen bedenken en het programmeren van software.

Paneelbouw

Van MCC of PLC- besturingskasten en remote I/O panelen tot licht-, kracht- en meet- en regelpanelen. Klein of groot, enkel of seriematig.

Gebouwautomatisering

Complete meet- en regeltechniek voor klimaatinsstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen.

Service

De ene week aan het werk in de montage en de andere week ondersteuning bieden bij een technische dienst bij een klant in de industrie.

Staffuncties

Het ondersteunen en adviseren van de diverse afdelingen. Onze staf bestaat uit finance, administratie, HR, marketing & recruitment en ICT.

Alle vacatures

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Of je nu monteur, engineer, projectleider of paneelbouwer bent. Bekijk hier alle vacatures.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’