Oosterwolde | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Van Lente Systeemintegratie

Oosterwolde

Krachtenbundeling met JB Besturingstechniek

De Van Doren Groep – bestaande uit Van Doren Engineers, Duim techniek en Van Lente Systeemintegratie – heeft JB Besturingstechniek uit Oosterwolde overgenomen. “We hebben allebei een groot hart voor de techniek en stellen onze klanten en medewerkers centraal bij alles wat we doen”, vertelt Jos van Doren, algemeen directeur van de Van Doren Groep. “Dit is een perfecte match.”

Dit voorjaar verhuist Van Lente in Groningen naar de vestiging van JB Besturingstechniek in Oosterwolde. “Wij vinden binding met de regio erg belangrijk”, zegt Jos van Doren. “Kortere reistijden en vakmensen die in de regio van klanten wonen, zijn van waarde voor de kwaliteit en efficiency in projecten.” De match tussen JB Besturingstechniek en de Van Doren Groep was snel gevonden. “We kenden elkaar al door gezamenlijke projecten en hebben diverse overeenkomsten, bijvoorbeeld in onze manier van denken en doen”, legt Jos van Doren uit. “Door de overname kunnen we industriële klanten nóg beter van dienst zijn.” Bert Huisman, teammanager van Van Lente Groningen, gaat de vestiging in Oosterwolde aansturen.  Klanten en relaties behouden hun vertrouwde aanspreekpunten.

Bereken je reisafstand

ADRES Nanningaweg 37 8431 AC Oosterwolde

De kracht van een hecht team

#WERKGELUK

"Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze vestiging, de regio en de nieuwe marktsegmenten. We zijn een klein team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt."

Heb je een vraag over werken in Oosterwolde?

Op al onze locaties zijn wij voortdurend op zoek naar technische collega's. Neem contact op met Annemiek via onderstaande knop, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’