Nieuwleusen | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Van Lente Systeemintegratie

Nieuwleusen

Jan van Laar, klantteammanager Nieuwleusen: “De ambitie om onze positie in deze omgeving te versterken speelde al geruime tijd. Ik vind het geweldig om dit nu waar te kunnen maken. De reistijd naar projecten willen we verkorten. Dit is zeker belangrijk voor wat betreft service en onderhoudsactiviteiten. Hoog in het vaandel staan: flexibiliteit, creativiteit, doen wat we zeggen, maar ook zeggen wat we niet doen.”

Foto: Xeno Obdeijn (l), Jan van Laar (m), Danny Kogelman (r)

Jan van Laar, Klantteammanager Nieuwleusen

Bereken je reisafstand

ADRES De Meele, Kalkovenweg 24 7711 GW Nieuwleusen

De kracht van een hecht team

Arjan: "Ik vind het prettig om te werken in een klein team waarin iedereen, ongeacht functie, gelijk is. Samen klaren we de klus. Binnen ons team heerst een no-nonsens mentaliteit. We zeggen wat we denken en kunnen echt op elkaar bouwen. Én zo zijn ook onze klanten! Dat matcht daarom heel goed. Korte lijnen, gewoon doen wat je belooft, vertrouwen, geen last van hiërarchie en minder ruis door randzaken. Beslissingen zijn dan snel genomen." Foto: Sytse de Vries (l) en Arjan Veluwenkamp (r)

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’