Skip to content

WERKEN BIJ KLANTTEAM NIEUWLEUSEN

BOUW MEE AAN EEN NIEUW, JONG EN ONDERNEMEND TEAM

ONZE VACATURES

TEAM NIEUWLEUSEN ZOEKT TECHNEUZEN! Heb jij een neus voor techniek? Bij Van Lente geven we ruimte aan jouw talent en ambitie. Ons nieuwe team in Nieuwleusen groeit volop. Reageer op een van de vacatures of kom eens langs voor een gesprek. Vrijdenken zit in onze genen, ben jij een echte techneus dan zoeken wij de baan die bij jou past! Vacatures andere regio's | werkenbijvanlente.nl

ELEKTROMONTEUR INDUSTRIE

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid, dan bieden wij jou een prachtige kans! Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden, type klant en techniek.SERVICE TECHNICUS

Elektrotechniek gewoon snappen. Nuchter en stap voor stap een probleem ontleden. Snel en flexibel storingen verhelpen. Vertrouwen op jouw eigen kennis en kunde. Geen dag is hetzelfde.

BBL, BOL, HBO AFSTUDEREN

Starters, groeiers, zij-instromers en doordouwers in de techniek: welkom! Vrij in denken en doen levert ruimte op om te groeien, om groter te dromen dan wat vandaag al kan en nieuwe wegen in te slaan.

OPEN SOLLICITATIE

'Altijd ruimte voor techniek'. Functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. En we geven vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid.

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

Sinds 1933

4 vestigingen

klantenteams

Eigen Van Lente Academie

'DENKENDE DOENERS'

'INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM'

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

KLANTTEAM NIEUWLEUSEN

NIEUW IN DE REGIO, VERTROUWD IN TECHNIEK

In oktober 2021 opende Van Lente haar 4e vestiging. Nieuw in de regio, vertrouwd in techniek en bij bestaande klanten. Wij vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Minder reistijd voor klant en medewerker. Door te starten in deze regio kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze stap sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking.

Jan van Laar, klantteammanager Nieuwleusen: “De ambitie om onze positie in deze omgeving te versterken speelde al geruime tijd. Ik vind het geweldig om dit nu waar te kunnen maken. De reistijd naar projecten willen we verkorten. Dit is zeker belangrijk voor wat betreft service en onderhoudsactiviteiten. Hoog in het vaandel staan: flexibiliteit, creativiteit, doen wat we zeggen, maar ook zeggen wat we niet doen.”

foto: (L) Xeno Obdeijn, (M) Jan van Laar, (R) Danny Kogelman.

Jan van Laar, Klantteammanager Nieuwleusen

Multidisciplinaire werkvelden

SAMEN BEREIKEN WE MEER!

Industriële automatisering

Elektrotechniek

Paneelbouw

Gebouw automatisering

Beveiligingstechniek

Brandmeldinstallaties

Inspectietechniek

Service en Onderhoud

KRACHT VAN EEN HECHT TEAM

#WERKGELUK

Arjan; Ik vind het prettig om te werken in een klein team waarin iedereen, ongeacht functie, gelijk is. Samen klaren we de klus. Binnen ons team heerst een no-nonsens mentaliteit. We zeggen wat we denken en kunnen echt op elkaar bouwen. Én zo zijn ook onze klanten! Dat matcht daarom heel goed. ‘Korte lijnen, gewoon doen wat je belooft, vertrouwen, geen last van hiërarchie en minder ruis door randzaken. Beslissingen zijn dan snel genomen.’

Foto: (L) Sytse de Vries en (R) Arjan Veluwenkamp 

WERKEN IN KLANTTEAMS

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatiestructuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen.  Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Multidisciplinaire dienstverlening

BEELDEN ZEGGEN MEER....

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, KLANTTEAMS EN KLANTLOCATIES