Skip to content

Van Lente Systeemintegratie

Nieuwleusen

Kom werken bij Van Lente in Nieuwleusen

NIEUW IN DE REGIO, VERTROUWD IN TECHNIEK

In oktober 2021 opende Van Lente haar 4e vestiging. Nieuw in de regio, vertrouwd in techniek en bij bestaande klanten. Wij vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Minder reistijd voor klant en medewerker. Door te starten in deze regio kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze stap sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking.

Jan van Laar, klantteammanager Nieuwleusen: “De ambitie om onze positie in deze omgeving te versterken speelde al geruime tijd. Ik vind het geweldig om dit nu waar te kunnen maken. De reistijd naar projecten willen we verkorten. Dit is zeker belangrijk voor wat betreft service en onderhoudsactiviteiten. Hoog in het vaandel staan: flexibiliteit, creativiteit, doen wat we zeggen, maar ook zeggen wat we niet doen.”

Foto: Xeno Obdeijn (l), Jan van Laar (m), Danny Kogelman (r)

Jan van Laar, Klantteammanager Nieuwleusen

Bekijk de openstaande vacatures in Nieuwleusen

Filters

  • Alle afdelingen
  • Industriële Automatisering
  • Service en Onderhoud
3 vacatures

De kracht van een hecht team

Arjan: "Ik vind het prettig om te werken in een klein team waarin iedereen, ongeacht functie, gelijk is. Samen klaren we de klus. Binnen ons team heerst een no-nonsens mentaliteit. We zeggen wat we denken en kunnen echt op elkaar bouwen. Én zo zijn ook onze klanten! Dat matcht daarom heel goed. Korte lijnen, gewoon doen wat je belooft, vertrouwen, geen last van hiërarchie en minder ruis door randzaken. Beslissingen zijn dan snel genomen." Foto: Sytse de Vries (l) en Arjan Veluwenkamp (r)

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Werken met waarden

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

Beelden zeggen meer...

Integreren zit in ons systeem

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

Bereken je reisafstand

ADRES De Meele, Kalkovenweg 24 7711 GW Nieuwleusen

Werken in klantteams

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen. Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’