Onze mensen | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Onze mensenHugo - Monteur paneelbouw - Deventer

"Hier is veel oog voor de mens"

“Ik heb een gouden job, écht waar. Technische uitdagingen, de kans om technisch-creatief bezig te zijn, fijne collega’s: hier vind ik het allemaal.” Als eerste monteur paneelbouw kan Hugo zijn liefde voor de techniek volop kwijt in zijn werk. Benieuwd naar zijn verhaal?

Paneelbouwer

Samen groeien in een hecht team

Arjan en Sytse vertellen over de kracht en de invloed van een hecht klantenteam bij je persoonlijke loopbaanontwikkeling. Dit verhaal gaat over vrijheid, verantwoordelijkheid en invulling van je eigen functie om uiteindelijk samen met je team en de klanten het beste resultaat te behalen. De essentie: Het creëren van doorgroeimogelijkheden, teamontwikkeling en een functie die jou op het lijf geschreven is!

Doorgroeien in je functie

Xeno - Projectleider industrie - Deventer

"Ik heb een continue drive om me te blijven ontwikkelen. Gelukkig kan dit binnen Van Lente"

Starten als leerling monteur en doorgroeien naar projectleider! Xeno vertelt hoe hij zijn ambities bleef volgen en daarbij alle steun kreeg van zijn teammanager en Van Lente om deze ontwikkeling succesvol door te maken. 

Doorgroeien in je fucntie

Een dag in het leven van...

Inspecteur Robert vertelt over zijn werk. We filmen hem tijdens een inspectie bij DOC Kaas. Hij vertelt wat het werk van een inspecteur inhoudt, hoe zijn dag er uit ziet, wat de uitdagingen zijn, waar hij plezier aan beleefd.

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij Van Lente? Vraag een meeloopdag aan.

Een dag in het leven van een hardware engineer

Jorrit - Sales engineer - Reeuwijk

"Start je hier in het team dan heb je er al snel nieuwe vrienden bij"

Ons team is close en we passen goed bij elkaar, dat werkt heel prettig. We zijn een platte organisatie, we helpen elkaar en maken tijd voor elkaar met ons eigen specialisme. Ik krijg energie van de overleggen met mijn collega’s. De verschillende schakels binnen het team weet elkaar blindelings te vinden. Van projectleider, inbedrijfsteller tot uiteindelijk de klant.

Jorrit

Sfeer, collega's en uitdaging bepalen het werkgeluk

Sander, chef-monteur elektrotechniek, vertelt wie hem de kneepjes van het vak hebben geleerd. Hoe bepalend de sfeer en de samenwerking met de jongens is, in het hebben van werkplezier! Vol trots vertelt Sander ook over de opleidingen die hij mocht volgen en hoe hij doorgroeide in de rol van chef-monteur, waarin naast techniek ook de factor mens, het aansturen en begeleiden erg naar voren komt.

Sander Pelskamp Chef-monteur vertelt over werkgeluk