Skip to content

Open sollicitatie (alle locaties)

DeventerAlle afdelingen

Wij zijn altijd op zoek naar (technisch) talent! Ben jij geïnteresseerd in Van Lente Systeemintegratie als potentiële werkgever? Reageer dan via onderstaande knop. We maken graag kennis met je. Ook als er niet direct een vacature openstaat die bij jouw wensen past.


Nog geen technische achtergrond? Maar wel bereid je hierin te scholen? Bekijk www.lerenbijvanlente.nl.

Vragen? Twijfels?

Neem contact op met Annemiek  via 06-8256293. Ze vertelt je graag over de mogelijkheden en welke mooie functies ons bedrijf kent.

of

Bezoek onze open avond!

Benieuwd of het gras groener is bij Van Lente? Kom een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting!

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’