Skip to content

Werken in

Reeuwijk

Vacatures in Reeuwijk

Filters

  • Diverse afdelingen
  • Elektrotechniek
  • Gebouwautomatisering
3 vacatures

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

'DENKENDE DOENERS'

'INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM'

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

HOE VER MOET IK REIZEN?

Adres Reeuwijkse Poort 210 2811 MZ Reeuwijk

Jorrit de Louw, Sales Engineer in Reeuwijk:

Ons team is close en we passen goed bij elkaar, dat werkt heel prettig. Start je hier in het team dan heb je er al snel nieuwe vrienden bij. We zijn een platte organisatie, we helpen elkaar en maken tijd voor elkaar met ons eigen specialisme. Ik krijg energie van de overleggen met mijn collega’s. De verschillende schakels binnen het team weet elkaar blindelings te vinden. Van projectleider, inbedrijfsteller tot uiteindelijk de klant.

BEELDEN ZEGGEN MEER...

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, TEAMS EN KLANTLOCATIES

WERKEN IN KLANTTEAMS

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen. Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Multidisciplinaire dienstverlening

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.