Reeuwijk | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Van Lente Systeemintegratie

Reeuwijk

Met een hecht team van ongeveer 30 specialisten werken we vanuit Reeuwijk aan de mooiste projecten in gebouwautomatisering. We zijn een jong en groeiend team dat op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen. Ons streven is om elk project van A tot Z af te ronden en tot in de puntjes en zonder gezeur op te leveren. De markt waardeert dit, want we zien veel (nieuwe) klanten en partners voor ons kiezen. Jij mag werken op de mooiste projecten, de ene keer is het een groot nieuwbouw distributiecentrum, de andere keer een uitbreiding bij een bestaande klant.

Bereken je reisafstand

ADRES Reeuwijkse Poort 210 2811 MZ Reeuwijk

#werkgeluk

JORRIT, SALES ENGINEER IN REEUWIJK

Ons team is close en we passen goed bij elkaar, dat werkt heel prettig. Start je hier in het team dan heb je er al snel nieuwe vrienden bij. We zijn een platte organisatie, we helpen elkaar en maken tijd voor elkaar met ons eigen specialisme. Ik krijg energie van de overleggen met mijn collega’s. De verschillende schakels binnen het team weet elkaar blindelings te vinden. Van projectleider, inbedrijfsteller tot uiteindelijk de klant.

jorrit sales engineer vertelt over werkgeluk

Heb je een vraag over werken in Reeuwijk?

Op al onze locaties zijn wij voortdurend op zoek naar technische collega's. Neem contact op met Annemiek via onderstaande knop, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’