Skip to content

Elektromonteur Industrie (Nieuwleusen)

NieuwleusenIndustriële Automatisering

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid, dan bieden wij een prachtige kans! Bij Van Lente Systeemintegratie bepaal je jouw eigen aanpak en werk je als elektromonteur op locatie bij klanten. Deze zijn hoofdzakelijk gevestigd boven de lijn 

Zwolle – Hardenberg. Bekijk ook de regiopagina


Wat doet een Zelfstandig Elektromonteur bij onze klanten?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse (regionale) klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team monteurs de besturingspanelen aan het uitbreiden.

Je voert dus zelfstandig montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de elektrotechnische- en besturingsinstallaties. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij servicewerkzaamheden en TD activiteiten. Een uitdagende baan voor een monteur met ambitie.

Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!

Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste locaties, bij industriële klanten zoals BEL Leerdammer Dalfsen, Rouveen Kaasspecialiteiten, Sensus Zwolle, Condor Carpets Hasselt, Vebe Floorcoverings Genemuiden, Timzo Tufting Genemuiden, Ausnutria B.V. Ommen, Foreco Dalfsen, Agrifirm en Friesland Campina.
 • Veelal werkzaamheden in de regio (hoofdzakelijk boven de lijn Zwolle-Hardenberg) en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.

Wat neem jij mee?

 • Een opleiding in elektrotechniek (industriële automatisering) op mbo (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur en ervaring als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring in de (proces) industrie.
 • Kennis van en ervaring met PLC systemen en /of kennis en kunde van werktuigbouwkunde/machinebouw (mechanisch onderlegd) is een pré.
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.


of

Vragen? Bel Annemiek!

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’