Deventer | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Van Lente Systeemintegratie

Deventer

Bereken je reisafstand

ADRES Herfordstraat 5 7418 EX Deventer

Sfeer, collega's en uitdaging

#WERKGELUK

Sander Pelskamp, chef-monteur elektrotechniek, vertelt wie hem de kneepjes van het vak hebben geleerd. Hoe bepalend de sfeer en de samenwerking met de collega's is, in het hebben van werkplezier! Vol trots vertelt Sander ook over de opleidingen die hij mocht volgen en hoe hij doorgroeide in de rol van chef-monteur, waarin naast techniek ook de factor mens, het aansturen en begeleiden erg naar voren komt.

Sander Pelskamp Chef-monteur vertelt over werkgeluk

Heb je een vraag over werken in Deventer?

Op al onze locaties zijn wij voortdurend op zoek naar technische collega's. Neem contact op met Annemiek via onderstaande knop, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’