Skip to content

Van Lente Systeemintegratie

Deventer

Bekijk de openstaande vacatures in Deventer

Filters

  • Alle afdelingen
  • Beveiligingstechniek
  • Elektrotechniek
  • Gebouwautomatisering
  • Industriële Automatisering
  • Inspectietechniek
  • Service en Onderhoud
  • Staf
11 vacatures

Sfeer, collega's en uitdaging

#WERKGELUK

Sander Pelskamp, chef-monteur elektrotechniek, vertelt wie hem de kneepjes van het vak hebben geleerd. Hoe bepalend de sfeer en de samenwerking met de collega's is, in het hebben van werkplezier! Vol trots vertelt Sander ook over de opleidingen die hij mocht volgen en hoe hij doorgroeide in de rol van chef-monteur, waarin naast techniek ook de factor mens, het aansturen en begeleiden erg naar voren komt.

Sander Pelskamp Chef-monteur vertelt over werkgeluk

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Werken met waarden

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

Beelden zeggen meer...

Integreren zit in ons systeem

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

Bereken je reisafstand

ADRES Herfordstraat 5 7418 EX Deventer

Werken in klantteams

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen. Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’