Gebouwautomatisering | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Vacatures

Gebouwautomatisering

Het team

Met een hecht team van 30 specialisten werken we vanuit twee locaties (Deventer en Reeuwijk) aan de mooiste projecten in gebouwautomatisering. We zijn een jong en groeiend team dat op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen. Ons streven is om elk project van A tot Z af te ronden en tot in de puntjes en zonder gezeur op te leveren. De ene keer is het een groot nieuwbouw distributiecentrum, de andere keer een uitbreiding bij een bestaande klant.

Wat doet team gebouwautomatisering?

Klanten kunnen bij ons terecht voor de complete regeltechniek voor klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen. Onze kernactiviteiten zijn nieuwbouw, renovatie, optimalisatie, onderhoud, monitoring en beheer.

De complexe regeltechniek wordt vertaald naar heldere dashboards en schermen voor bediening en eenvoudig beheer van installaties. De data uit de installaties wordt middels moderne analyse tools vertaald naar performance op het gebied van energie, comfort en functionele prestaties.

Ons team verzorgt in eigen beheer de engineering, bekabeling, montage, paneelbouw, tekenwerk, software engineering, inbedrijfstelling en onderhoud. Kortom: ‘alles in één hand’

Projecten in gebouwautomatisering

Feel-good gebouw voor een klant in Diemen

In Diemen wordt een bestaand kantoorgebouw omgebouwd tot een feel-good gebouw waarin zowel kantoren en werkplekken als een hotel van VIA in gehuisvest worden. Voor dit uitdagende herbestemmingsproject heeft Van Lente, via Building Services Amersfoort, de opdracht gekregen voor de automatisering van de nieuw aan te brengen klimaatinstallatie.

"Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Van ontwerp tot oplevering faciliteert Van Lente de opdrachtgever met: engineering, regeltechnische bekabeling, software, besturingspanelen, inbedrijfstelling en fine-tuning. Daarnaast adviseert Van Lente pro-actief waardoor regelmatig een kostenbesparing of tijdswinst wordt gerealiseerd. Geen enkel project is standaard voor ons. Elk project wordt specifiek afgestemd op de klant, het gebruik en toegepaste installaties voor een optimale verhouding tussen comfort en energieverbruik."

Klimaat- en regeltechnische installatie gemeente Hellevoetsluis

Door gemeente Hellevoetsluis waren wij gevraagd om de aanwezige regeltechnische installaties naar een hoger niveau te brengen (te optimaliseren) en dat deze op een eenduidige en eenvoudige manier remote te beheren en te bedienen zijn.

Voor het vervangen van de regeltechniek op de diversen locaties hadden wij gekozen voor Priva Blue ID. Deze oplossing voor gebouwautomatisering kent een duidelijke bedieningsstructuur, middels dashboards en heldere overzichten. Hierdoor beschikt de gemeente binnenkort weer over beter presterende installaties welke via één bedien- en beheeromgeving vanuit elke locatie op een veilige manier te bedienen zijn.

Heb je een vraag over gebouwautomatisering?

Op al onze locaties zijn wij voortdurend op zoek naar technische collega's. Neem contact op met Annemiek via onderstaande knop, en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’