Skip to content

Elektromonteur Meet & Regeltechniek (Reeuwijk)

ReeuwijkGebouwautomatisering

Je gaat direct vanuit huis op locatie aan de slag bij onze klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage- en onderhoudswerkzaamheden aan regeltechnische- en besturingstechnische installaties bij de klant en ondersteun je het volgende moment bij het testen en inbedrijfstellen van installaties op een groot nieuwbouwproject. Projecten vinden plaats aan de meest indrukwekkende gebouwen op mooie locaties in Nederland, waarover je tegen je vrienden met trots kan vertellen dat jij daar aan meegewerkt hebt. Je maakt deel uit van het team gebouwautomatisering.


Jouw uitdaging

Als elektromonteur meet- en regeltechniek bij Van Lente Systeemintegratie werk je samen met jouw collega’s op locatie bij klanten door heel Nederland. Dit geeft veel vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid. Waar jij je onder andere mee bezighoudt is:

 • Monteren, bekabelen en aansluiten van regeltechnische- en besturingstechnische installaties;
 • Ondersteunen bij het testen en inbedrijfstellen van installaties;
 • Overleggen met opdrachtgevers, projectleiders en/of engineers;
 • Afhankelijk van je ervaring stuur je andere collega’s en leerling monteurs aan.


Voor wat hoort wat

Daarom krijg jij van ons:

 • Een mooi salaris, zorgvuldig afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Een vast contract direct bij aanname;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en 8% vakantiegeld;
 • Alles om jouw werk goed uit te kunnen voeren zoals het nieuwste gereedschap, werkkleding en een bedrijfsauto;
 • Flexibele werktijden;
 • Ruimte om te groeien, ontwikkelen en specialiseren. Je hoeft nooit stil te staan;
 • Gezellige teamuitjes.


Dit ben jij

Jij bent enthousiast en hebt zin om in de gebouwautomatisering aan de slag te gaan. Verder heb je bij voorkeur:

 • Kennis en/of ervaring dat minimaal gelijk staat aan een (elektro)technische mbo-opleiding.

Nog geen elektrotechnische kennis of ervaring? Maar wil je wel graag het vak leren? Wij bieden ook verschillende leer-werk trajecten aan!


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel Van Lente Systeemintegratie via 0570-631218 en vraag naar Jeffrey Giezeman (Teammanager Gebouwautomatisering). Hij vertelt je graag meer over de vacature.

of

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’