Van Lente Systeemintegratie - 📢 Vacature: Software Engineer Gebouwautomatisering (Reeuwijk)
Overslaan naar content

Software Engineer Gebouwautomatisering (Reeuwijk)

 • Reeuwijk
Gebouwautomatisering

---

Ben jij een ervaren Software Engineer met een passie voor meet- en regeltechniek binnen de gebouwautomatisering? Heb je expertise in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor systemen van Priva of Easy IO? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Software Engineer in de gebouwautomatisering bij Van Lente Systeemintegratie speel je een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen voor gebouwautomatiseringssystemen. Je maakt deel uit van het team gebouwautomatisering.


Jouw uitdaging

Jij werkt met de nieuwste technologieën en legt de nadruk op het leveren van hoogwaardige software die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten. De focus ligt op software van het fabricaat Priva of Easy IO, waarbij je in staat bent om complexe systeemvereisten te vertalen naar goed functionerende softwareapplicaties. Een greep uit jouw taken:

 • Ontwerpen en ontwikkelen van softwareoplossingen voor gebouwautomatiseringssystemen met behulp van Priva of Easy IO;
 • Samenwerken met multidisciplinaire teams om technische specificaties te begrijpen en te vertalen naar effectieve software-implementaties;
 • Uitvoeren van systeemanalyses en het identificeren van verbeteringsmogelijkheden in bestaande software;
 • Testen, debuggen en implementeren van softwareoplossingen om te zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid;
 • Onderhouden van up-to-date kennis van nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek;
 • Planning werkzaamheden software engineering.


Voor wat hoort wat

Daarom krijg jij van ons:

 • Een mooi salaris, zorgvuldig afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en de mogelijkheid deze te verkopen voor meer salaris;
 • Alles om jouw werk goed uit te kunnen voeren zoals het beste gereedschap, werkkleding, laptop, smartphone
 • Flexibele werktijden;
 • Ruimte om te groeien, ontwikkelen en specialiseren. Je hoeft nooit stil te staan;
 • Gezellige bedrijfs- en team activiteiten.

---

Dit ben jij

Jij hebt sterke analytische vaardigheden, het vermogen om complexe technische vraagstukken op te lossen en goede communicatieve vaardigheden. Verder pas je bij voorkeur ook in onderstaand profiel:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van software engineering, informatica of een vergelijkbare technische discipline;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor gebouwautomatiseringssystemen, bij voorkeur met Priva of Easy IO.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’