Industriële Automatisering | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Vacatures

Industriële Automatisering

Bekijk de openstaande vacatures

Filters

10 vacatures

Het werk als Elektromonteur Industrie

Bij Van Lente werk je in een fijn team aan gave projecten bij regionale klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team de besturingspanelen aan het uitbreiden. Dankzij jou kunnen onze klanten rekenen op goed werkende installaties.

Heb je een vraag over industriële automatisering?

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’