Van Lente Systeemintegratie - Service Technicus Industrie (Nieuwleusen)
Overslaan naar content

Service Technicus Industrie (Nieuwleusen)

 • Nieuwleusen
Service

---

Heb jij een neus voor techniek? Bij Van Lente Systeemintegratie bepaal je jouw eigen aanpak en werk je in de regio van onze

nieuwe locatie in Nieuwleusen. Wil jij meewerken aan onze uitdagende projecten? Dan hebben we de baan die bij je past! Je werkt als Service Technicus op locatie bij klanten die hoofdzakelijk gevestigd zijn boven de lijn Zwolle - Hardenberg. Jij bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant. Je voert zelf montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij servicewerkzaamheden en TD activiteiten. Een uitdagende baan voor een monteur met ambitie.


Jouw uitdaging

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse (regionale) klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team monteurs de besturingspanelen aan het uitbreiden of bied je ondersteuning bij een technische dienst. Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!


Voor wat hoort wat

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste locaties, bij industriële klanten, zoals BEL Leerdammer Dalfsen, Rouveen Kaasspecialiteiten, Sensus Zwolle, Condor Carpets Hasselt, Vebe Floorcoverings Genemuiden, Timzo Tufting Genemuiden, Ausnutria B.V. Ommen, Foreco Dalfsen, Agrifirm en Friesland Campina.
 • Veelal werkzaamheden in de regio (hoofdzakelijk boven de lijn Zwolle-Hardenberg) en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.


---

Dit ben jij

 • Je hebt een mbo diploma;
 • Ervaring als monteur;
 • Ervaring als contactpersoon bij de klant;
 • Ervaring in de (proces) industrie;
 • Kennis van, en ervaring met PLC systemen is een pré;
 • Kennis en kunde van werktuigbouwkunde/machinebouw (mechanisch onderlegd) is een pré.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.


of

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’