Paneelbouw | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Vacatures

Paneelbouw

Bekijk de openstaande vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Het werk als paneelbouwer

De werkzaamheden als paneelbouwer bij Van Lente zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met assemblage of montagewerkzaamheden in onze werkplaats in Deventer en de andere week met bedrading, inbedrijfstelling en het testen van bestaande besturingspanelen bij de klant. Ook bij nieuwe projecten word je betrokken.

Vanzelfsprekend zijn de technische installaties waaraan jij werkt uitdagend. Er wordt dus een beroep gedaan op jouw leergierigheid en creativiteit om tot oplossingen te komen.

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’