Van Lente Systeemintegratie - 📢 Vacature: Security Officer (Deventer)
Overslaan naar content

Security Officer (Deventer)

 • Deventer
Staf

---

Van Lente Systeemintegratie is onderdeel van Van Doren Groep en wil zich verder ontwikkelen in de informatiebeveiliging door zich in 2024 te certificeren conform de ISO 27001 (standaard voor informatiebeveiliging) & IEC 62443 (standaard OT security). Wil jij deze uitdaging aangaan?

Als Security Officer ben je verantwoordelijk voor het beschermen van de informatie binnen de Van Doren Groep. Middels organisatorische en technische maatregelen zorg je dat de informatie-integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid behouden blijft. Je zorgt ervoor dat onze organisatie een sterk digitaal informatieveiligheidsbeleid heeft.


De hierboven genoemde verantwoordelijkheid richt zich vooral op het ontwikkelen en implementeren van effectieve procedures om te voldoen aan de ISO 27001 en IEC 62443 standaarden.


Je focus ligt op het opstellen van beleid en richtlijnen om de informatiebeveiliging binnen de organisatie te waarborgen. Je zorgt ervoor dat deze procedures niet alleen worden opgesteld, maar ook effectief worden geïntegreerd en nageleefd binnen de organisatie, met alle bijbehorende uitdagingen. Hoewel het technische aspect van informatiebeveiliging belangrijk is, wordt dit voornamelijk afgehandeld door ons ICT-team, waardoor jij je kunt concentreren op het ontwikkelen en handhaven van beleid en procedures.


Jouw eerste uitdaging is om de certificering conform ISO 27001 & IEC 62443 mogelijk te maken. Je start met het in kaart brengen van de huidige werkwijzen binnen drie bedrijven (Van Doren Engineers, Van Lente Systeemintegratie en Duim Techniek) die samen de Van Doren Groep vormen. Daarna ga je toetsen in hoeverre wordt voldaan aan de vereisten van de gewenste normen. Waar risico’s of afwijkingen zijn, bepaal je in overleg met collega’s nieuwe werkwijzen, tooling zodat informatie beschermd blijft.


Jouw uitdaging

Een greep uit jouw taken?

 • Je brengt de huidige werkwijzen binnen alle bedrijven in kaart en toetst in hoeverre deze aansluiten bij gewenste normen;
 • Je stuurt, regelt en organiseert de keuzes, processen en afspraken rondom informatiebeveiliging;
 • Je zorgt voor duidelijke regels en stelt het beleid op;
 • Je verzorgt trainingen voor collega’s over werkwijzen/systemen. Je helpt collega’s om bewust om te gaan met veiligheidsrisico’s;
 • Je voert risicoanalyses en interne audits uit;
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het Management Team (MT);


Benieuwd naar jouw standplaats? Bekijk locatie Deventer.


Voor wat hoort wat

Wij snappen dat jij niet alleen voor de geweldige werksfeer ‘s ochtends je bed uitkomt. Daarom krijg jij van ons ook:

 • Een functie (36-40 uur) bij een snelgroeiend ambitieus familiebedrijf in de industriële automatisering;
 • Werken binnen een bedrijf van professionals die er allemaal 100% voor gaan;
 • Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken;
 • Een dynamische en uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitermate gezellige bedrijfsborrels en uitjes.

---

Dit ben jij

Naast dat jij enthousiast wordt van het werken bij een groeiend familiebedrijf in de techniek, pas je ook goed in onderstaand profiel:

 • Een afgeronde HBO- of academische opleiding op het gebied van Bedrijfskunde of Informatie Technologie;
 • Affiniteit met IT / informatiebeveiliging;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kwaliteiten om een brug te kunnen vormen tussen bedrijfsvoering en techniek;
 • Kennis over ISO 27001 & IEC 62443 is een pré.


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’