Skip to content

Vacatures

InspectietechniekElektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen moeten veilig en bedrijfszeker zijn. Veilig voor de gebruiker, bedrijfszeker voor de continuïteit en beschikbaarheid de bedrijfsprocessen van onze klanten. Daarom zijn onze inspecteurs dagelijks actief met de uitvoering van inspecties en keuring van elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen bij onze klanten.

Openstaande vacatures

Inspectietechniek

Onze inspecteurs zijn dagelijks actief met de uitvoering van inspecties en keuring van elektrische arbeidsmiddelen, conform geldende normen op locatie bij onze klanten.

Wanneer jij je op je plek voelt in de inspectiewereld en graag jouw inspectie-talent combineert met je technische kennis en ervaring, dan passen wij mogelijk bij jou! Samen maak je inspectietechnieken succesvol, niet als solist.

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

KRACHT VAN EEN HECHT TEAM

#WERKGELUK

'Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons team, onze expertise en klantgroepen. We zijn een middelgroot team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt.'

Beveiligingstechniek en Service

DENKENDE DOENERS

INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

BEELDEN ZEGGEN MEER....

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, TEAMS EN KLANTLOCATIES