Beveiliging | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Vacatures

Beveiliging

Bekijk de openstaande vacatures

Open sollicitatie
  • Deventer, Overijssel
  • Nieuwleusen, Overijssel
  • Oosterwolde, Friesland
  • Reeuwijk, Zuid-Holland
+3 meer

Het team

Als specialist op het gebied van brandmeldinstallaties in de gebouwde- en industriële omgevingen zagen wij steeds vaker dat onze klanten behoefte hadden aan een partner voor alle vragen rondom beveiligingstechniek. Zeker in de complexere omgevingen, waarbij de regelgeving rondom hygiëne, zorg en veiligheid extra aandacht vragen. Afgelopen jaren hebben we daarom onze kennis en expertise uitgebreid van alleen brandbeveiliging, naar ook camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Roy Jansen, teammanager: "Als team maken we dus een flinke opmars. Deze ontwikkeling past in onze ambitie en daar zoek ik nu nieuwe collega specialisten bij."

Roy Jansen, teammanager beveiligingstechniek

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’