Skip to content

Vacatures

BeveiligingstechniekIn ons sterk groeiende team krijg jij de kans om uit te blinken. Wil jij als echte ‘denkende doener’ de installaties van onze klanten veiliger en slimmer maken. Reageer dan op één van de vacatures of kom eens langs voor een gesprek. Vrijdenken zit in onze genen, zie je geen passende functie maar ben jij wel een echte vakidioot, dan zoeken wij de baan die bij jou past!

Openstaande vacatures

Beveiligingstechniek

BRAND | INBRAAK | CAMERA | TOEGANG

Als specialist op het gebied van brandmeldinstallaties in de gebouwde- en industriële omgevingen zagen wij steeds vaker dat onze klanten behoefte hadden aan een partner voor alle vragen rondom beveiligingstechniek. Zeker in de complexere omgevingen, waarbij de regelgeving rondom hygiëne, zorg en veiligheid extra aandacht vragen. Afgelopen jaren hebben we daarom onze kennis en expertise uitgebreid van alleen brandbeveiliging, naar ook camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Roy Jansen, teammanager: "Als team maken we dus een flinke opmars. Deze ontwikkeling past in mijn ambitie en daar zoek ik nu nieuwe collega specialisten bij."

Roy Jansen, teammanager beveiligingstechniek

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

KRACHT VAN EEN HECHT TEAM

#WERKGELUK

'Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons team, onze expertise en klantgroepen. We zijn een middelgroot team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt.'

Beveiligingstechniek en Service

DENKENDE DOENERS

INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

BEELDEN ZEGGEN MEER....

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, TEAMS EN KLANTLOCATIES