Van Lente Systeemintegratie - Servicetechnicus Elektrotechniek (Deventer)
Overslaan naar content

Servicetechnicus Elektrotechniek (Deventer)

 • Deventer
Service

---

Elektrotechniek gewoon snappen. Nuchter en stap voor stap een probleem ontleden. Probleemoplossend denken en ook daadwerkelijk problemen oplossen…. Dat is wat deze baan zo mooi maakt volgens onze servicetechnici.


Wanneer is deze functie echt iets voor jou?

Bij storingen is het noodzakelijk dat je volledig durft te vertrouwen op jouw eigen kennis en ervaring. Je bent immers in je eentje op pad om een probleem bij onze klanten op te lossen. Heb jij veel plezier in het zelfstandig oplossen van storingen en problemen? Dan pas jij uitstekend in ons Service en Onderhoud team! Maar we zijn geen éénpitters! In ons team staan we voor de klant, maar ook altijd voor de ander klaar! Service is geen vak maar een mentaliteit.

Wat doet een Servicetechnicus bij onze klanten?

Bij Van Lente Systeemintegratie werk je in de ‘normale dienst’ van 7.30 t/m 16.15 uur op een van de regionale locaties bij onze klanten. Is er een probleem of storing dan worden we gebeld en verdeelt het Service en Onderhoud team de klussen. Jij gaat dagelijks aan de slag met het repareren, onderhouden, wijzigen, uitbreiden en renoveren van proces- en gebouw gebonden installaties. Geen dag is hetzelfde.


Eén keer per twee weken draai je één dag storingsdienst van 24 uur op jouw voorkeursdag en één keer per acht weken een weekenddienst. Je bent dan één van de twee monteurs waarop onze klanten kunnen rekenen. Als allrounder leer je ontzettend snel in deze functie. Jouw kennis wordt dus echt op de proef gesteld!
Naast je normale storingswerk assisteert ons team regelmatig bij de ombouw, het testen en bij de ingebruikname van complexe besturingsinstallaties van onze klanten. De flexibiliteit die we vragen belonen we uiteraard met vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!

---

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris!
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werk in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgerichtheid een garantie van ons is.
 • Veel extra secundaire voorwaarden zoals een eigen auto, het beste gereedschap, erg goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een goed pensioen dat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • We zijn een familiair bedrijf, je bent dus geen nummer. Erg toegankelijk en openheid op elk niveau.
 • Afwisselend werk in verschillende branches, van industriële klanten tot grote verzorgingscentra, verpleeghuizen en kantoren.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.

Wat neem jij mee?

 • Je staat bekend als flexibel, accuraat, stressbestendig, gestructureerd en klantgericht.
 • Aantoonbare ervaring op mbo-niveau 4 op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering.
 • Ervaring met de aanleg, het testen en de ingebruikname van (industriële) installaties, het aansluiten en modificeren van besturingspanelen en het werken met PLC-systemen.
 • Bij voorkeur heb je gewerkt in de industriële sector en ben je bekend met de productieprocessen in de zuivel-, veevoeder-, aardappel- en vleeswarenindustrie.

Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’