Skip to content

WERKEN BIJ KLANTTEAM GRONINGEN

BOUW MEE AAN EEN NIEUW, JONG EN ONDERNEMEND TEAM

ONZE VACATURES

TEAM GRONINGEN ZOEKT TECHKONINGEN! Heb jij een neus voor techniek? Bij Van Lente geven we ruimte aan jouw talent en ambitie. Ons nieuwe team in Groningen groeit volop. Reageer op een van de vacatures of kom eens langs voor een gesprek. Vrijdenken zit in onze genen, ben jij een echte techneus dan zoeken wij de baan die bij jou past! Vacatures andere regio's | werkenbijvanlente.nl

ZELFSTANDIG ELEKTROMONTEUR

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid, dan bieden wij jou een prachtige kans! Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden, type klant en techniek.

BBL, BOL, HBO AFSTUDEREN

Starters, groeiers, zij-instromers en doordouwers in de techniek: welkom! Vrij in denken en doen levert ruimte op om te groeien, om groter te dromen dan wat vandaag al kan en nieuwe wegen in te slaan.'

OPEN SOLLICITATIE

Áltijd ruimte voor techniek. Functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. En geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid.

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

Sinds 1933

4 vestigingen

klantenteams

Eigen Van Lente Academie

'DENKENDE DOENERS'

'INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM'

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

KLANTTEAM GRONINGEN

NIEUW IN DE REGIO, VERTROUWD IN TECHNIEK

In mei 2021 opende Van Lente haar 3e vestiging. Nieuw in de regio, maar vertrouwd in techniek. Met de komst van Bert Huisman, verantwoordelijk voor deze vestiging, hebben we niet alleen onze regio's uitgebreid, maar ook onze technische kennis en expertise op het gebied van water-infra (installaties voor bruggen, sluizen, gemalen).

In Noord-Nederland kunnen wij met onze ervaring in waterstofproductie bovendien ons steentje bijdragen aan de energietransitie.

Bert Huisman, 'Ons team heeft een doeners mentaliteit, hands-on. Wij verdiepen ons in de behoeften en processen van de klant. We willen dat stapje extra doen als dat nodig is. En met de juiste kennis, mentaliteit en kunde willen we de klant echt verder helpen of zelfs verrassen met oplossingen die zij zelf nog niet voor ogen hadden.'

Bert Huisman, Klantteammanager Groningen

Multidisciplinaire werkvelden

SAMEN BEREIKEN WE MEER!

Industriële automatisering

Elektrotechniek

Paneelbouw

Gebouw automatisering

Beveiligingstechniek

Brandmeldinstallaties

Inspectietechniek

Service en Onderhoud

KRACHT VAN EEN HECHT TEAM

#WERKGELUK

'Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze vestiging, de regio en de nieuwe marktsegmenten. We zijn een klein team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt.'

Foto: (L) Johnny Bakema en (R) Martijn Haverkamp

WERKEN IN KLANTTEAMS

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen. Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Multidisciplinaire dienstverlening

BEELDEN ZEGGEN MEER....

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, KLANTTEAMS EN KLANTLOCATIES