Overslaan naar content

Van Lente Systeemintegratie

Groningen

NIEUW IN DE REGIO, VERTROUWD IN TECHNIEK

In mei 2021 opende Van Lente haar 3e vestiging. Nieuw in de regio, maar vertrouwd in techniek. Teammanager Bert Huisman: 'Ons team heeft een doeners mentaliteit, hands-on. Wij verdiepen ons in de behoeften en processen van de klant. We willen dat stapje extra doen als dat nodig is. En met de juiste kennis, mentaliteit en kunde willen we de klant echt verder helpen of zelfs verrassen met oplossingen die zij zelf nog niet voor ogen hadden.'

Bert Huisman, Klantteammanager Groningen

Bereken je reisafstand

ADRES Olgerweg 2a -3 9723 ED Groningen

De kracht van een hecht team

#WERKGELUK

"Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze vestiging, de regio en de nieuwe marktsegmenten. We zijn een klein team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt."

Vragen? Bel Annemiek!

Neem contact op met Annemiek als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Beelden zeggen meer...

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’