Open avond op 31 oktober 2023 | Werken bij Van Lente Systeemintegratie
Overslaan naar content

Open avond

dinsdag 31 oktober 2023 | 16:00 tot 20:00 uur

Benieuwd of het gras groener is bij Van Lente?

Kom een kijkje nemen achter de schermen!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van techniek? Dat van ons wel! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of net een (v)mbo-, hbo- of wo opleiding hebt afgerond, bij ons vind je vast je plek. Kom langs op dinsdag 31 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur bij onze locatie in Deventer of Nieuwleusen en maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting! Gewoon om te kijken hoe groen het gras bij Van Lente is. Zien we je dan?!

Praktische informatie

Datum & tijd

Dinsdag 31 oktober 2023 van 16:00 tot 20:00 uur

Geopende locaties

Deventer & Nieuwleusen

Voor wie?

Studenten & werkzoekenden

Kosten

Gratis toegang

Geopende locaties

Deventer

Herfordstraat 5 7418 EX Deventer

Nieuwleusen

De Meele, Kalkovenweg 24 7711 GW Nieuwleusen

Integreren zit in ons systeem

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid!

Vragen over een van onze vacatures?

Bel Annemiek!

annemiek griffioen

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’