Skip to content

Werkvoorbereider Service en Onderhoud

Deventer, OverijsselService en Onderhoud

Functieomschrijving

Junior Werkvoorbereider Service en Onderhoud


Wil jij je eerste meters maken als werkvoorbereider? Dan is deze afwisselende baan misschien wel iets voor jou!

Als Junior Werkvoorbereider Service en Onderhoud sta je midden in de techniek en zorg jij er voor dat storingen bij klanten worden opgelost. Dit doe je vanuit kantoor en/of op locatie bij de klant.


Wat doet een Junior Werkvoorbereider Service en Onderhoud bij onze klanten?

In deze functie sta je met één been binnen en één been buiten. Naast het coördineren van storingen en het opnemen van klussen bij de klant, zorg jij ook voor de calculaties, offertes en de verdeling van het werk onder onze servicetechnici. Erg afwisselend dus! Verder:

 • Beoordeel je nieuwe opdrachten op locatie bij de klant;
 • Coördineer en stem je nieuwe opdrachten af;
 • Zorg je voor de benodigde materialen en/of diensten;
 • Onderhoud je contact met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers.

Vereisten

Wat neem jij mee?
In deze veelzijdige functie is het belangrijk goed te kunnen schakelen en te weten welke werkzaamheden prioriteit hebben. Jij bent degene die er voor zorgt dat storingen bij klanten worden opgelost en ziet service niet als een vak, maar als een mentaliteit. Verder heb je:

 • Een flexibele, accurate, stressbestendige en klantgerichte instelling;
 • Aantoonbaar ervaring op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering;
 • Een technische achtergrond of opleiding.


Wat krijg jij van ons?

Wij staan bekend om onze familiaire sfeer, de gezellige teams en het klantgerichte werken. Er is toegankelijkheid en openheid op elk niveau. Ook krijg je van ons:

 • Direct een vast contract;
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en een goede pensioensopbouw;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om te groeien binnen je functie en organisatie;
 • Afwisselend werk in verschillende branches, van industriële klanten tot grote verzorgingscentra, servicetehuizen en kantoren.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken zonder sollicitatiestress? Kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.

Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Roy Jansen) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.


Details

Deventer, Overijssel
Service en Onderhoud

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Service en Onderhoud

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.