Skip to content

Werkvoorbereider Service en Onderhoud

DeventerService en Onderhoud

Werkvoorbereider Service en Onderhoud


Wil jij je eerste meters maken als werkvoorbereider? Dan is deze afwisselende baan misschien wel iets voor jou!

Als Junior Werkvoorbereider Service en Onderhoud sta je midden in de techniek en zorg jij er voor dat storingen bij klanten worden opgelost. Dit doe je vanuit kantoor en/of op locatie bij de klant.


Wat doet een Junior Werkvoorbereider Service en Onderhoud bij onze klanten?

In deze functie sta je met één been binnen en één been buiten. Naast het coördineren van storingen en het opnemen van klussen bij de klant, zorg jij ook voor de calculaties, offertes en de verdeling van het werk onder onze servicetechnici. Erg afwisselend dus! Verder:

 • Beoordeel je nieuwe opdrachten op locatie bij de klant;
 • Coördineer en stem je nieuwe opdrachten af;
 • Zorg je voor de benodigde materialen en/of diensten;
 • Onderhoud je contact met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers.

Wat neem jij mee?
In deze veelzijdige functie is het belangrijk goed te kunnen schakelen en te weten welke werkzaamheden prioriteit hebben. Jij bent degene die er voor zorgt dat storingen bij klanten worden opgelost en ziet service niet als een vak, maar als een mentaliteit. Verder heb je:

 • Een flexibele, accurate, stressbestendige en klantgerichte instelling;
 • Aantoonbaar ervaring op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering;
 • Een technische achtergrond of opleiding.


Wat krijg jij van ons?

Wij staan bekend om onze familiaire sfeer, de gezellige teams en het klantgerichte werken. Er is toegankelijkheid en openheid op elk niveau. Ook krijg je van ons:

 • Direct een vast contract;
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en een goede pensioensopbouw;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om te groeien binnen je functie en organisatie;
 • Afwisselend werk in verschillende branches, van industriële klanten tot grote verzorgingscentra, servicetehuizen en kantoren.


Kom snel kennismaken

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Bezoek onze open avond!

Benieuwd of het gras groener is bij Van Lente? Kom een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting!

Vragen? Bel Annemiek!

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’