Technisch Talent Ontwikkelaar / Praktijkopleider Elektrotechniek

 • Van Lente Academie
 • Deventer, Netherlands

Technisch Talent Ontwikkelaar / Praktijkopleider Elektrotechniek

Omschrijving

Wanneer is deze functie echt iets voor jou?

Leerlingen zien groeien in hun vak en in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat is de kick van jouw baan als praktijkopleider in Deventer.

Wat doet een Technisch Talent Ontwikkelaar? 

 De voldoening van jouw werk haal je uit het begeleiden van leerlingen in hun ontwikkeling. Zowel op technisch als persoonlijk gebied. Kennis meegeven en zorgen dat ze de zaken onder de knie krijgen. Maar ook zorgen dat ze zich daarnaast ook ontwikkelen als mens. Soft skills zijn hierin van groot belang. Het opleiden, trainen en coachen doe jij niet alleen. Je werkt nauw samen met de werkplekbegeleiders van ons bedrijf op locatie bij de klant. Samen ontwikkel je vakmensen en representatief talent voor onze organisatie en voor de branche.
Wij bieden je een plek waarin jij jouw eigen talent verder mag ontwikkelen in het ontwikkelen van anderen. Want ook jij zal nog niet alles al kunnen en zal je nog moeten ontwikkelen op bepaalde gebieden. Je gaat bij ons werken binnen de ‘Van Lente Academie’. Een werkende en geoliede talent-ontwikkelings-machine waarin we jaarlijks tussen 25 en 35 leerlingen opleiden en begeleiden. Dit doen we inmiddels al ruim 30 jaar. De Technische Talent Ontwikkelaar wordt ook wel Praktijkopleider genoemd in onze organisatie. Het gaat echter niet alleen om de praktijk en het opleiden an sich. Als jij dit snapt moet je zeker komen praten.


Wat bieden wij als de klik er is van beide kanten?

 • Een goed salaris met veel secundaire voorwaarden, waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd worden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen en een vast contract bij aanname.
 • Een goed pensioen wat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Werken binnen een bedrijf van 150 professionals die er allemaal 100% voor gaan! Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen en veel ruimte om te groeien binnen de organisatie. 
 • Voor zakelijk gebruik is er een auto beschikbaar.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Je hebt talent nodig in het omgaan met mensen, en het goed kunnen inschatten van diverse persoonlijkheden.
 • Een open en enthousiasmerende communicatiestijl en de bevlogenheid om mensen warm te krijgen voor het werk en het vak.
 • Veel energie. Dit zien wij als gedrevenheid voor het leven, een grote drive voor het ontwikkelen van anderen, maar zeker ook een passie voor elektrotechniek.
 • Vastberadenheid en een stevig geloof in het goede van de mens, de wil het beste uit mensen naar boven te halen en het vertrouwen om mensen hiervoor kansen te bieden.
 • Stevige schoenen. Staan voor je leerlingen en je academie binnen een lerende organisatie en branche is best uitdagend. Vakcollega’s meekrijgen in het belang van zelf investeren in opleiden is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt.


Wil je meer weten? 

Bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Monica Ubas (HR) of Paul Christenhusz. We leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt en beantwoorden graag je vragen. Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op onze Facebook of LinkedIn pagina. Ook onze speciale leren-bij website is zeker een bezoek waard

 

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.