Skip to content

Servicetechnicus Elektrotechniek Technische Dienst

Deventer, OverijsselService en Onderhoud

Functieomschrijving

Elektrotechniek gewoon snappen. Nuchter en stap voor stap een probleem ontleden. Probleemoplossend denken en ook daadwerkelijk problemen oplossen…. Dat is wat deze baan zo mooi maakt volgens onze servicetechnici.


Wanneer is deze functie echt iets voor jou?

Jij bent bij één van onze opdrachtgevers in de regio Ede het visitekaartje van Van Lente Systeemintegratie.  Heb jij veel plezier in het zelfstandig oplossen van storingen en problemen? Dan pas jij uitstekend in ons team! Maar we zijn geen éénpitters! In ons team staan we voor de klant, maar ook altijd voor de ander klaar! Service is geen vak maar een mentaliteit.

Wat doet een Servicetechnicus bij onze klanten?

Bij Van Lente Systeemintegratie werk je in de ‘normale dienst’ van 7.30 t/m 16.15 uur op een van de regionale locaties bij onze klanten.  Jij gaat dagelijks aan de slag met het repareren, onderhouden, wijzigen, uitbreiden en renoveren van proces- en gebouw gebonden installaties. Geen dag is hetzelfde.

Als allrounder leer je ontzettend snel in deze functie. Jouw kennis wordt dus echt op de proef gesteld!
Je assisteert bij de ombouw, het testen en bij de ingebruikname van complexe besturingsinstallaties. De flexibiliteit die we vragen belonen we uiteraard met vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!


Vereisten

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris!
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werk in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgerichtheid een garantie van ons is.
 • Veel extra secundaire voorwaarden zoals een eigen auto, het beste gereedschap, erg goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een goed pensioen dat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • We zijn een familiair bedrijf, je bent dus geen nummer. Erg toegankelijk en openheid op elk niveau.
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren en er is altijd ruimte je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.

Wat neem jij mee?

 • Je staat bekend als flexibel, accuraat, stressbestendig, gestructureerd en klantgericht.
 • Aantoonbare ervaring op mbo-niveau 4 op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering.
 • Ervaring met de aanleg, het zoeken van storingen, trouble-shooten,  het testen en de ingebruikname van (industriële) installaties. Het aansluiten en modificeren van besturingspanelen en het werken met PLC-systemen.
 • Bij voorkeur heb je gewerkt in de industriële sector en ben je bekend met de productieprocessen in de zuivel-, veevoeder-, aardappel- of  vleeswarenindustrie.

Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Margreet Boschloo (HR adviseur),06-82088356 / m.boschloo@vanlente.nl of Bas Mol (recruitment) 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl. Zij leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager Sjef de Jong of collega, dan hebben wij dit ook snel voor jouw geregeld.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan. Zonder bemiddeling dus.

Details

Deventer, Overijssel
Service en Onderhoud

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Service en Onderhoud

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.