Skip to content

Service Technicus Industrie (Nieuwleusen)

Nieuwleusen, OverijsselService en Onderhoud

Functieomschrijving

Per 1 oktober 2021 is Van Lente Systeemintegratie gestart met een 4e vestiging in Nieuwleusen. Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe team en ben jij ondernemend genoeg om deze locatie nog krachtiger op de kaart te zetten, solliciteer dan…..


Bekijk ook de regiopagina


Heb jij een neus voor techniek? Bij Van Lente Systeemintegratie bepaal je jouw eigen aanpak en werk je in de regio van onze
nieuwe locatie in Nieuwleusen. Wil jij meewerken aan onze uitdagende projecten? Dan hebben we de baan die bij je past! Je werkt als Service Technicus op locatie bij klanten die hoofdzakelijk gevestigd zijn boven de lijn Zwolle - Hardenberg. Jij bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant. Je voert zelf montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij servicewerkzaamheden en TD activiteiten. Een uitdagende baan voor een monteur met ambitie.


Wat doet een Service Technicus bij onze klanten?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse (regionale) klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team monteurs de besturingspanelen aan het uitbreiden of bied je ondersteuning bij een technische dienst. Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste locaties, bij industriële klanten, zoals BEL Leerdammer Dalfsen, Rouveen Kaasspecialiteiten, Sensus Zwolle, Condor Carpets Hasselt, Vebe Floorcoverings Genemuiden, Timzo Tufting Genemuiden, Ausnutria B.V. Ommen, Foreco Dalfsen, Agrifirm en Friesland Campina.
 • Veelal werkzaamheden in de regio (hoofdzakelijk boven de lijn Zwolle-Hardenberg) en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.


Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Een opleiding in elektrotechniek (industriële automatisering) op mbo (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur.
 • Ervaring als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring in de (proces) industrie.
 • Kennis van, en ervaring met PLC systemen is een pré.
 • Kennis en kunde van werktuigbouwkunde/machinebouw (mechanisch onderlegd) is een pré.
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je zorgt voor een goed sfeer in het team.
 • Je haalt je werkplezier uit het samen realiseren en onderhouden van mooie installaties en projecten.


Wil je eerst meer weten?

Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Jan van Laar) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

Details

Nieuwleusen, Overijssel
Service en Onderhoud

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nieuwleusen, Overijssel
Service en Onderhoud

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.