Skip to content

Proposal Engineer / Calculator Installaties Deventer

Deventer, OverijsselCalculatie

Functieomschrijving

Als jij als proposal engineer/calculator houdt van het samen realiseren van mooie installaties en projecten, dan bieden wij een prachtige kans! Binnen Van Lente Systeemintegratie ben je onderdeel van een team en heb je een duidelijke rol bij de projecten van aanvraag tot opdracht!


Wat doet een proposal Engineer/calculator bij van Lente?

Op basis van jouw kennis ga je een belangrijke bijdrage leveren aan het engineeren, calculeren en offreren van industriële en gebouwgebonden installaties. Dit gebeurt op verzoek van onze klanten en projectleiders of aan de hand van ontvangen bestekken. Je bent binnen Van Lente onderdeel van een team. Jij begeleidt in dit team het proces van aanvraag tot opdracht en verzamelt de benodigde informatie. Hiervoor jaag je op eigen initiatief het proces na teneinde de aanbiedingsdatum te halen.

Daarbij zoek je samen met de leveranciers altijd naar innovatieve en kostenbesparende oplossingen. Je weet de opgebouwde kennis te structuren, documenteren en over te dragen. Jij zorgt voor hoge kwaliteit van berekeningen van de kosten en een risicoanalyse van de haalbaarheid en winstgevendheid. Ook onderhoud je regelmatig contacten met opdrachtgevers rondom de technische aangelegenheden van de projecten die in behandeling zijn.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Een opleiding in elektrotechniek (industriële automatisering).
 • Minimaal 3 jaar praktische ervaring is nodig in deze functie.
 • Ervaring in de (proces) industrie en in onze branches Food, Feed en Water.
 • Je hebt voldoende technische kennis om samen met het team de juiste oplossingen te vinden en de kostprijs calculatie te maken.
 • Je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je hebt kennis van relevante richtlijnen en normen.
 • Je haalt je werkplezier uit het samen realiseren van mooie installaties en projecten.

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast goede en extra secundaire voorwaarden en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen dat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Sjef de Jong) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

Details

Deventer, Overijssel
Calculatie

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Calculatie

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.