Skip to content

Projectleider Industriële Automatisering / Elektrotechniek

Nederland, Overijssel, DeventerIndustriële Automatisering

Functieomschrijving

Projecten leiden rondom innovatieve en complexe projecten op het gebied van industriële automatisering bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we je kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie in Deventer.

 

Wanneer is deze functie iets voor jou?
Wanneer jij je op je plek voelt binnen projectteams en graag jouw regel-talent combineert met je technische kennis en ervaring, dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin men graag een stap extra doet voor een ander. Samen maak je projecten succesvol, niet als solist. De kaders van de klassieke projectleider functie mag je bij ons opzoeken en verschuiven. Dit houdt in dat je in de basis een duidelijke project- en klantverantwoordelijkheid hebt, maar waarin veel ruimte is om je werk te doen op jouw manier. Groei en ontwikkeling is voor jou belangrijk. Ons credo: Altijd ruimte voor talent. Zie jij de match?

 

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat binnen het projectteam aan de slag met het succesvol realiseren van proces- en elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van eigen, industriële projecten. Je doet dit samen met een projectteam van calculators, werkvoorbereiders, hard- en software-engineers en monteurs, waarbij jij de leiding hebt. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen. Je hebt veelvuldig contact met bestaande relaties en leveranciers, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Als projectleider ben je in staat om de omzet en onze gevoerde producten en diensten bij jouw eigen klanten uit te breiden.

Vereisten

Wat neem jij mee?
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

  • Ruime ervaring in het succesvol realiseren van industriële projecten;
  • Kennis van onze branches food/feed/proces- en maakindustrie is een pré;
  • Ondernemend in het verdiepen van klantrelaties.

 

Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie?

  • Werken binnen een bedrijf van 170 professionals die er allemaal 100% voor gaan;
  • Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken;
  • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen;
  • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie;
  • Werken op de mooiste projecten, bij mooie industriële klanten zoals Friesland Campina, Aviko, Zwanenberg Foodgroup;
  • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd wordt;
  • Auto van de zaak. 

De volgende stap
Als je dit leest, maak dan ook de stap om een kop koffie te komen drinken. Reageer op deze vacature met je cv. Mocht je eerst meer willen weten bel dan Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Sjef de Jong (Teammanager Industriële automatisering).

 

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature. 

of