Skip to content

Projectleider Gebouwautomatisering | Meet en Regeltechniek

Nederland, Zuid-Holland, ReeuwijkGebouwautomatisering

Functieomschrijving

Projecten leiden rondom innovatieve en complexe projecten op het gebied van gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we jou kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in de regio. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie in Reeuwijk!

 

Wanneer is deze functie iets voor jou?
Onze kernactiviteiten bestaan vooral uit nieuwbouw, renovatie, optimalisatie en onderhoud. Wij verzorgen alles in eigen beheer; van montage, het tekenwerk en hard- en software engineering tot de inbedrijfstelling en het onderhoud. Wanneer jij je op je plek voelt binnen een hecht projectteam en graag jouw regel-talent combineert met je technische kennis en ervaring, dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin men graag een stap extra doet voor een ander. Samen maak je projecten succesvol, niet als solist. De kaders van de klassieke projectleider functie mag je bij ons opzoeken en verschuiven. Dit houdt in dat je in de basis een duidelijke project- en klantverantwoordelijkheid hebt, maar waarin veel ruimte is om je werk te doen op jouw manier. Groei en ontwikkeling is voor jou belangrijk. Ons credo: Altijd ruimte voor talent. 


 

Wat ga je bij ons doen?
Met een hecht team van meer dan 30 specialisten werken we aan de mooiste projecten in gebouwautomatisering. We zijn een jong en groeiend team dat op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen. Ons streven is om elk project van A tot Z af te ronden en tot in de puntjes op te leveren. Dit wordt gewaardeerd door de markt, want we zien dat veel (nieuwe) klanten en partners voor ons kiezen.


Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van je eigen projecten. Je doet dit samen met een projectteam van werkvoorbereiders, hard- en software-engineers, gespecialiseerde monteurs en inbedrijfstellers, waarbij jij de leiding hebt. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen. Je hebt veelvuldig contact met bestaande relaties om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Daarnaast voer je als projectleider regelmatig commerciële activiteiten uit, waarbij je in staat bent om bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe projecten binnen te halen. 

Gebouw automatisering

Vereisten

Wat neem jij mee?
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

 • Ruime ervaring in het succesvol realiseren van projecten
 • Kennis van gebouwautomatisering, meet- en regeltechniek
 • Kennis van verschillende regeltechnische software leveranciers
 • Ervaring met minimaal één en het liefst meer gerenomeerde Nederlandse fabricaten
 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding richting elektrotechniek of mechatronica
 • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden
 • Ondernemend in het verdiepen van klantrelaties

 

Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie?

 • Werken binnen een bedrijf van professionals die er allemaal 100% voor gaan
 • Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken
 • Een goed salaris met daarnaast veel goede secondaire voorwaarden
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie
 • Direct een vast contract
 • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd wordt


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige teammanager (Jeffrey Giezeman) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.
 

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature. 

Details

Reeuwijk
Gebouwautomatisering
Industrie, Software, elektrotechniek, engineeren, industriele automatisering, teamwork

of

Details

Reeuwijk
Gebouwautomatisering
Industrie, Software, elektrotechniek, engineeren, industriele automatisering, teamwork

Solliciteer direct!

Neem contact op met Bas Mol (recruiter) als je vragen hebt over de vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wilt komen doen voor een eerste kennismaking.