Skip to content

Projectleider Elektrotechniek

Nederland, Overijssel, NieuwleusenElektrotechniek

Functieomschrijving

Van Lente Systeemintegratie heeft een rijk verleden in de elektrotechniek en industriële automatisering. Bijna 90 jaar houdt Van Lente zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering (Meet & Regeltechniek), elektrotechnische installaties, brandmeld- en beveiligingssystemen.

Met passie voor ons vak verdiepen wij ons in de processen van onze klanten en durven we een tikkeltje eigenwijs te zijn, waardoor we integrale systemen weten te bieden die de standaard overstijgen.

 

Wanneer is deze functie iets voor jou?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van eigen, industriële projecten. Je doet dit samen met je projectteam van calculators, werkvoorbereiders en engineers, waarbij jij de verbindende schakel bent. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen. Je hebt veelvuldig contact met bestaande relaties en leveranciers, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Als projectleider ben je in staat om je eigen klantenkring uit te breiden. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de groei van onze organisatie als systeemintegrator.

 

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat binnen het projectteam aan de slag met het succesvol realiseren van proces- en elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van eigen, industriële projecten. Je doet dit samen met een projectteam van calculators, werkvoorbereiders, hard- en software-engineers en monteurs, waarbij jij de leiding hebt. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen. Je hebt veelvuldig contact met bestaande relaties en leveranciers, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Als projectleider ben je in staat om de omzet en onze gevoerde producten en diensten bij jouw eigen klanten uit te breiden.

Vereisten

Wat neem jij mee?
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

 • HBO niveau, ervaring in het succesvol realiseren van industriële projecten.
 • Kennis van onze branches food/feed/water/proces- en maakindustrie is een pré.
 • Ondernemend in het uitbreiden en verdiepen van klantrelaties.
 • Positief bijdragen aan onze hoge medewerker tevredenheid.

 

Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie?

 • Werken binnen een bedrijf van 170 professionals die er allemaal 100% voor gaan.
 • Een goede werksfeer, waarbij we veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen;
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie;
 • Werken op de mooiste projecten, bij mooie industriële klanten zoals FrieslandCampina, Aviko, Zwanenberg, BEL Leerdammer, Sensus, Condor Carpets, Ausnutria B.V.
 • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd wordt.
 • Bedrijfsauto, smartphone en laptop. 

Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Margreet Boschloo (HR adviseur),06-82088356 /  m.boschloo@vanlente.nl of Bas Mol (recruitment) 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl. Zij leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager ( Jan van Laar of collega, dan hebben wij dit ook snel voor jouw geregeld.

 

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature. 

of