Skip to content

Projectleider Beveiligingstechniek - BMI

Nederland, Overijssel, DeventerBeveiliging

Functieomschrijving

Van Lente Systeemintegratie heeft een rijk verleden in de elektrotechniek en industriële automatisering. Bijna 90 jaar houdt Van Lente zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering (Meet & Regeltechniek), elektrotechnische installaties, brandmeld- en beveiligingssystemen. Voor onze afdeling Beveiligingstechniek zoeken wij een projectleider die het een uitdaging vindt om mee te helpen aan het opbouwen van deze groeiende afdeling.

Meer over ons team

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat binnen het beveiligingsteam aan de slag met het succesvol realiseren van opdrachten in de beveiligingstechniek (Inbraak, toegangscontrole, camerabeveiliging, brandmeldinstallaties). Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van eigen, projecten in een afdeling die in opbouw is. Je doet dit samen met je projectteam, waarbij jij de verbindende schakel bent. Je hebt veelvuldig contact met de Team Manager en Adviseur Beveiligingstechniek. Je houdt het overzicht, coördineert de werkzaamheden en weet het beste uit je team te halen.

Als projectleider ben je in staat om je eigen klantenkring uit te breiden. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de groei van onze afdeling en organisatie.Vereisten

Wat neem jij mee?
Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

 • HBO (denk)niveau, ervaring in het succesvol realiseren van beveiligingsprojecten.
 • In het bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige en/of Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties en/of TBV (technicus beveiligingsinstallaties) of bereid zijn deze te behalen.
 • Kennis van onze branches food/feed/water/proces- en maakindustrie is een pré.
 • Ondernemend in het uitbreiden en verdiepen van klantrelaties.
 • Een positieve bijdrage aan onze hoge medewerker(s) tevredenheid.


Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie?

 • Werken binnen een bedrijf van ruim 170 professionals die er allemaal 100% voor gaan.
 • Een goede werksfeer, waarbij we veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen.
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie.
 • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd wordt.
 • Bedrijfsauto, smartphone en laptop.

De volgende stap
Als je dit leest, maak dan ook de stap om een kop koffie te komen drinken. Reageer op deze vacature met je cv. Mocht je eerst meer willen weten bel dan Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Roy Jansen (Team Manager) of Eddy Dragstra (Adviseur Beveiligingstechniek).

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.

of