Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Overijssel, DeventerDiverse afdelingen

Functieomschrijving

Wij hebben de ervaring dat initiatiefrijke technici met een oprechte interesse in het vak, bedrijf of de branche erg goed bevallen. We maken dan ook graag kennis met jou als onze branche, bedrijf of ons werk je aanspreekt. Ook als er niet direct een vacature openstaat die je past.


Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt altijd een reactie over onze inschatting van jouw kansen bij van Lente op een leuke baan. Zijn we enthousiast en zien we kansen op termijn, dan bellen we om kennis te maken.


Hoeveel tijd kost dat?

Kom kennis maken. Reageer door te klikken op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Je kunt bij ons solliciteren binnen 1 minuut. Je krijgt altijd reactie en wellicht zien we je snel.


Wil je eerst meer weten? 

Als je dit leest, maak dan ook de stap om op een laagdrempelige manier kennis te maken via videoconferencing. Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Monica Ubas (HR). Wil je eens meekijken hoe het is om te werken bij Van Lente bekijk dan onze sociale media op Instagram, Facebook of LinkedIn

Vereisten

Wanneer vragen we om ons je cv te sturen?

Nou dat is simpel, als je je herkent in minimaal 2 van de onderstaande punten ontvangen we graag je gegevens.

  • Als je ervaring hebt binnen de industriële automatisering
  • Als je een mbo (niveau 4) opleiding of hbo studie hebt afgerond met een elektrotechnische achtergrond
  • Als je via via in aanraking bent gekomen met ons bedrijf en gewoon erg enthousiast bent geworden.
  • Als je in een straal van 60 kilometer of 45 minuten woont van Deventer.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

of