Skip to content

Open sollicitatie

Deventer, OverijsselDiverse afdelingen

Functieomschrijving

Wij hebben de ervaring dat initiatiefrijke technici met een oprechte interesse in het vak, bedrijf of de branche erg goed bevallen. We maken dan ook graag kennis met jou als onze branche, bedrijf of ons werk je aanspreekt. Ook als er niet direct een vacature openstaat die je past.


Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt altijd een reactie over onze inschatting van jouw kansen bij van Lente op een leuke baan. Zijn we enthousiast en zien we kansen op termijn, dan bellen we om kennis te maken.


Hoeveel tijd kost dat?

Kom kennis maken. Reageer door te klikken op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Je kunt bij ons solliciteren binnen 1 minuut. Je krijgt altijd reactie en wellicht zien we je snel.Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Mol via 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl.  Hij vertelt je graag over de mogelijkheden en welke mooie functies ons bedrijf kent.

Vereisten

Wanneer vragen we om ons je cv te sturen?

Nou dat is simpel, als je je herkent in minimaal 2 van de onderstaande punten ontvangen we graag je gegevens.

  • Als je ervaring hebt binnen de industriële automatisering
  • Als je een mbo (niveau 4) opleiding of hbo studie hebt afgerond met een elektrotechnische achtergrond
  • Als je via via in aanraking bent gekomen met ons bedrijf en gewoon erg enthousiast bent geworden.
  • Als je in een straal van 60 kilometer of 45 minuten woont van Deventer.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

Details

Deventer, Overijssel
Diverse afdelingen

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Diverse afdelingen

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.