Skip to content

Monteur Panelenbouw

Nederland, Overijssel, DeventerPaneelbouw

Functieomschrijving

Wanneer is deze functie echt iets voor jou?

Als jij als zelfstandig werkende paneelbouwmonteur graag jouw eigen aanpak bepaalt, dan bieden wij een prachtkans! Dit, mits jij een ervaren monteur bent die voornamelijk bij ons in de werkplaats te Deventer maar ook op locatie bij de klant montage-, bedradings- en testwerkzaamheden uit kan voeren. Wie jij bent vinden we erg belangrijk. Jij bent onze visitekaart bij de klant. Wij beseffen dat jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring doorslaggevend is voor onze klanttevredenheid. Wij zorgen er dan ook voor dat je optimaal groeit in je rol en je ontwikkelt door opleidingen en cursussen. Je kunt vanuit deze rol trouwens ook prima groeien binnen Van Lente Systeemintegratie. Maar het begint met kennis maken.


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken aan de mooiste projecten, in opdracht van industriële klanten zoals Aviko, Stegeman, Forfarmers en FrieslandCampina.
 • Bij werk op locatie is dit merendeels in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.


Wat doet een Monteur Panelenbouw  bij ons?

Je gaat aan de slag, voornamelijk in onze werkplaats te Deventer en eventueel op locatie bij diverse regionale grote klanten zoals: Aviko, ForFarmers, FrieslandCampina, Stegeman, enz. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met assemblage of montage en ben je de andere week druk met bedrading en het testen van bestaande besturingspanelen. Ook bij nieuwe projecten word je betrokken. Vanzelfsprekend zijn de technische installaties waaraan jij werkt uitdagend en complex. Er wordt dus een beroep gedaan op jouw leergierigheid en creativiteit om tot oplossingen te komen. Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!


Met wie ga je werken?

Onze collega’s Wim Berends (Chef Monteur) en Andre Jansen (Manager Panelenbouw) hebben een persoonlijk videobericht voor je achter gelaten. 


Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Voldoende werkervaring als paneelbouwmonteur om de functie zelfstandig uit te voeren.
 • Een opleiding in elektrotechniek of paneelbouw op mbo 4 niveau.
 • Ervaring met paneelbouw in de (proces) industrie (+ 5 jaar).
 • Je bent gewend verantwoordelijkheid te nemen, je bent gedreven en weet hoe het is om zaken rechtstreeks met klanten af te stemmen en duidelijk te communiceren.
 • Je staat voor je vak, bent zelfverzekerd en haalt je werkplezier uit het zelfstandig oplossen van complexe zaken.


Wil je eerst meer weten?
Bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar André Jansen (Manager Panelenbouw) of Monica Ubas (HR). Wil je een indruk van onze paneelbouw afdeling bekijk dan ons Instagram account hier! Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

of