Skip to content

(Junior) Hardware Engineer

Deventer, OverijsselPaneelbouw

Functieomschrijving

(Junior) Hardware Engineer

(junior) Hardware EngineerHardware engineering rondom innovatieve en boeiende projecten op het gebied van industriële automatisering en elektrotechniek bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we je kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel/ Gelderland. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie B.V. in Deventer.


Wanneer is deze functie iets voor jou? 

Wanneer jij je op je plek voelt binnen projectteams en graag jouw 'regel-talent' combineert met je technische kennis en ervaring. Dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin men graag een stap extra doet voor een ander. Samen maak je projecten succesvol, niet als solist. Dit houdt in dat je in de basis een duidelijk takenpakket hebt, waarin ook ruimte is voor eigen inbreng. Groei en ontwikkeling is voor jou, maar ook voor ons, erg belangrijk. We leiden je graag verder op van (junior) hardware engineer tot bijvoorbeeld senior engineer. Ons credo: Altijd ruimte voor talent. Zie jij de match?


Wat doet een (Junior) Hardware Engineer bij Van Lente?

Je gaat binnen het team paneelbouw aan de slag met het uitwerken van proces-, gebouwgebonden en elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen en gebouw automatisering. Zeker in het begin zal dit in nauw overleg gaan met de andere engineers. Je assisteert bij de werkvoorbereiding voor, met name de panelenbouw. Je zorgt ervoor dat de montageactiviteiten en paneelbouw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Je bestelt materialen en regelt werkpakketten voor de collega’s in het veld. Ook assisteer je bij het oplossen van technische problemen.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is enige werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Daarom willen we je vragen te reageren op de functie als je jezelf in 80% van de onderstaande punten herkent.

 • Een opleiding in elektrotechniek of industriële automatisering.
 • Ervaring met het tekenpakket Eplan.
 • Kennis van kwalitatieve richtlijnen en normen in jouw vakgebied en binnen de branche.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent gedreven, actief, accuraat.
 • Altijd bereid je te blijven ontwikkelen.

Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie?

 • Direct een vast contract.
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals het beste gereedschap, goede overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • Werken binnen een bedrijf van 180 professionals die er allemaal 100% voor gaan! Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Een goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng.
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie.
 • Werken met ervaren en professionele hardware engineers welke, net als jij, klantgericht zijn en op een betrokken en coachende wijze met je samenwerken.

Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? Kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.

Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (André Jansen) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature. 

Details

Deventer, Overijssel
Paneelbouw

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Paneelbouw

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.