(Junior) Hardware Engineer

 • Industrie
 • Deventer, Nederland

(Junior) Hardware Engineer

Omschrijving

Hardware Engineer

Hardware engineering rondom innovatieve en boeiende projecten op het gebied van industriële automatisering en elektrotechniek bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we je kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie B.V. in Deventer.

 

Wanneer is deze functie iets voor jou? 

Wanneer jij je op je plek voelt binnen projectteams en graag jouw regel-talent combineert met je technische kennis en ervaring. Dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin men graag een stap extra doet voor een ander. Samen maak je projecten succesvol, niet als solist. Dit houdt in dat je in de basis een duidelijk takenpakket hebt, waarin ook ruimte is voor eigen inbreng. 

Groei en ontwikkeling is voor jou maar ook voor ons erg belangrijk. We leiden je graag verder op van (junior) hardware engineer tot bijvoorbeeld senior- of lead engineer. Ons credo: Altijd ruimte voor talent. Zie jij de match?


Wat doet een (Junior) Hardware Engineer bij Van Lente?

Je gaat binnen het projectteam industrie aan de slag met het uitwerken van proces- en gebouwgebonden elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen en verlichting.

Zeker in het begin zal dit in nauw overleg gaan met de andere engineers binnen het team. Wij werken met de engineering tool Eplan (ProPanel).


Je assisteert bij de werkvoorbereiding voor, met name de panelenbouw. Je zorgt ervoor dat de montageactiviteiten en paneelbouw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Je bestelt materialen en regelt werkpakketten voor de collega’s in het veld. Je assisteert bij het oplossen van technische problemen. Daarnaast verzorg je de nazorg vooral middels het Technisch (Constructie) Dossier.


Binnen een hecht klantenteam zijn er minimaal 2 hardware engineers die je begeleiden en je helpen om jou het vak verder eigen te maken. Ook bij de aanbiedingsfase wordt je af en toe betrokken en pak jij je rol bij de engineering en calculatie.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is enige werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Daarom willen we je vragen te reageren op de functie als je jezelf in 80% van de onderstaande punten herkent.

 • Een opleiding in elektrotechniek of industriële automatisering.
 • Ervaring met het tekenpakket Eplan.
 • Kennis van kwalitatieve richtlijnen en normen in jouw vakgebied en binnen de branche.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent gedreven, actief, accuraat.
 • Altijd bereid je te blijven ontwikkelen.

Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie

 • Werken binnen een bedrijf van 160 professionals die er allemaal 100% voor gaan! Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen.
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie.
 • Werken op de mooiste projecten, bij mooie industriële klanten zoals Aviko, Stegeman en Friesland Campina.
 • Werken met ervaren en professionele hardware engineers welke, net als jij klantgericht zijn en op een betrokken en coachende wijze met je samenwerken.
 • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd worden.
 • Werken met uitdagende technieken in een markt die nooit stil staat. Onze klanten vertrouwen op onze geleverde systemen en installaties, die 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wij vertrouwen op onze mensen en wellicht binnenkort op jou.

Kom kennis maken In ons hechte team werken 35 collega’s met veel plezier aan goed werkende installaties van onze klanten. Onze collega’s vertrouwen volledig op elkaar en hebben veel voor elkaar over. Werk jij graag zelfstandig maar houd je er ook van om als team prestaties neer te zetten? Kom praten en kennismaken!


Wil je meer weten?

Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Willy Kregting (Team Manager) of naar Monica Ubas (HR). Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op onze Facebook pagina.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.