Skip to content

Junior Elektromonteur Regeltechniek

Nederland, Zuid-Holland, ReeuwijkElektrotechniek

Functieomschrijving

Als junior elektromonteur regeltechniek werk je samen met onze ervaren monteurs op locatie bij klanten door heel Nederland. Dit geeft veel vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid.


Je gaat direct vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage- en onder­houdswerkzaamheden aan regeltechnische- en besturingstechnische ­installaties bij de klant en assisteer je het volgende moment bij het testen en in bedrijfstellen van installaties op een groot nieuwbouwproject.


Team gebouwautomatisering / meet & regeltechniek

Met een hecht team van 30 specialisten werken we vanuit twee locaties (Deventer en Reeuwijk) aan de mooiste projecten in gebouwautomatisering. We zijn een jong en groeiend team dat op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen. Ons streven is om elk project van A tot Z af te ronden en tot in de puntjes en zonder gezeur op te leveren. De markt waardeert dit, want we zien veel (nieuwe) klanten en partners voor ons kiezen. Jij mag werken op de mooiste projectlocaties, de ene keer is het een groot nieuwbouw distributiecentrum, de andere keer een uitbreiding bij een bestaande klant.

Vereisten

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste locaties door heel Nederland, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bijvoorbeeld distributiecentra, kantoorpanden, zorg, gemeente of onderwijsgebouwen, e.d.
 • Je werkt in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je mag je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je hoeft nooit stil te staan.

Wat neem jij mee?

 • Een opleiding in elektrotechniek /mechatronica op mbo (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is één van je sterke punten.
 • Je zorgt samen met je collega’s voor een goede sfeer in het team.
 • Je woont in de provincie Zuid-Holland, Utrecht of net daarbuiten, of rondom onze vestiging in Deventer.
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs of ermee bezig.
 • Je hebt er zin in om samen met je nieuwe collega’s te werken aan imposante gebouwen op mooie locaties in Nederland, waarover je tegen je vrienden met trots kan vertellen dat jij daar aan meegewerkt hebt.

Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek. 


Voor vragen neem je contact op met Margreet Boschloo (HR adviseur), 06-82088356 / m.boschloo@vanlente.nl of Bas Mol (recruitment) 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl. Zij leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je en afspraak met jouw toekomstige teammanager (Jeffrey Giezeman) of collega, dan hebben wij dit ook snel voor jouw geregeld. 

Solliciteren zonder stress

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

of