Skip to content

Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (BMI)

Deventer, OverijsselBeveiliging

Functieomschrijving

Wanneer is deze functie echt iets voor jou?

Wil jij als monteur aan de slag met de nieuwste technologie en grotere brandmeldinstallaties? Jij schat als Installatiedeskundige in of de bestaande situatie bij de klant overeenkomt met de projecteringstekeningen. Jij weet of het uitvoerbaar is of niet. Klopt alles? Dan kun jij aan de slag met de aanleg, het plaatsen en de montage! 

Meer over ons team


Wat doet een Installatiedeskundige BMI bij onze klanten?

De installatiedeskundige is dè specialist in het aanleggen en monteren van brandmeldsystemen bij onze klanten. Door jouw vakmanschap zijn onze klanten optimaal beschermd door een goed werkende installatie. Als monteur ken je de ins en outs van brandmeldinstallaties en normeringen. Geen situatie of klant is gelijk. Je werkt bij ons voornamelijk aan grotere installaties, veelal binnen de industrie en zorgsector. Een specialistische functie dus waarbij de kern van de uitdaging zit in:

 • het monteren van de bekabeling van een brandmeldinstallatie.
 • de montage van functiebehoud bekabeling.
 • het plaatsen en aansluiten van componenten volgens geldende normen.


De situatie bij de klant is altijd onderhevig aan verandering. Hierdoor is er absoluut geen sprake van sleur en is je werk altijd afwisselend. Er heerst binnen Van Lente een erg goede sfeer waarin we echt als team werken binnen de diverse afdelingen. Als jij in je huidige baan echt verstand hebt van brandmeldinstallaties, maar stappen wilt maken als specialist, dan ben je bij onze groeiende afdeling op het juiste adres en pas jij wellicht uitstekend in ons team!

Vereisten

Wat neem jij mee? 

Binnen jouw specialisme sta je midden in de techniek en ben je altijd op de hoogte van de geldende normeringen. Je hebt:

 • ervaring als brandmeld monteur of installatiedeskundige en je wilt een stap maken.
 • een opleiding gevolgd op mbo-niveau 4 op het gebied van elektrotechniek.
 • een diploma als installatiedeskundige brandmeldinstallaties in bezit.
 • een voorsprong als je hebt gewerkt met de volgende merken: Siemens, Hertek, Notifier.
 • je bent besluitvaardig en gewend zelfstandig te werken en/of een groep monteurs te begeleiden.

Heb je niet de juiste specialistische diploma’s , maar heb je wel de motivatie om je te specialiseren in BMI dan ben je ook welkom om te reageren. Door de groei van de afdeling ontstaan binnenkort ook instroomfuncties.


Kom kennis maken

Als bedrijf zijn we ook gespecialiseerd in brandmeldinstallaties voor de industrie en zorgpanden. We hebben veel verstand van de verschillende soorten detectie en zijn gespecialiseerd in aspiratiesystemen, maar ook in bijvoorbeeld Listbekabeling, firebeams en vlammenmelders. Wij kunnen klant specifiek brandmeldinstallaties ontwerpen en onderscheiden ons door specifieke branchekennis. In ons hechte Service & Onderhoud team werken 20 collega’s met veel plezier aan goed werkende installaties van onze klanten. 

 

Wat bieden wij als de klik er is van beide kanten?

 • Een goed salaris!
 • Veel extra secundaire voorwaarden zoals goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Een erg goed pensioen dat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • We zijn een familiair bedrijf, je bent dus geen nummer. Toegankelijk en openheid op elk niveau. 
 • Afwisselend werk in verschillende branches, van industriële klanten tot grote verzorgingscentra en  kantoorpanden
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Roy Jansen) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.

Details

Deventer, Overijssel
Beveiliging

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Beveiliging

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.