Skip to content

HR Adviseur

Nederland, Overijssel, DeventerDiverse afdelingen

Functieomschrijving

Wat doet een HR adviseur bij Van Lente

Als HR Adviseur kun jij werken vanuit jouw talent en ambitie en krijg je vrij baan om onze organisatie en mensen verder te ontwikkelen. Je hebt een eigentijdse visie op HR beleid, die je aansprekend kunt vertalen naar concrete acties. Je bent een open, proactief en een prettige gesprekspartner voor leidinggevenden en medewerkers. Bij Van Lente Systeemintegratie ondersteun je zo’n 170 collega’s die werkzaam zijn op vier verschillende locaties (Deventer, Reeuwijk, Groningen en Nieuwleusen).


Wij zijn echte ‘denkende doeners’ We doen niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Ook jij wordt verantwoordelijk voor het creëren van de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Werken met klantenteams

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire klantenteams van maximaal 50 mensen. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben. Het is aan jou om hen te ondersteunen.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van het personeelsbeleid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, welzijn en arbeidsvoorwaarden.
 • Adviseren van leidinggevenden over HR-vraagstukken op tactisch, operationeel en strategisch niveau.
 • Fungeren als aanspreekpunt op HR-gebied voor collega’s.
 • Begeleiden van verzuimtrajecten en in- en uitdiensttredingstrajecten.
 • Ontwikkelen en implementeren van projecten gericht op het verbeteren van personeelsbeleid en processen.
 • Toezien op juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving), bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en Wet verbetering poortwachter).

Van Lente Systeemintegratie is sinds een aantal maanden onderdeel van de Van Doren Groep waar bijna 600 collega’s werken. Als HR Adviseur maak je deel uit van het HR team. Met het HR team ga je aan de slag om werken bij Van Lente nog aantrekkelijker te maken voor huidige en nieuwe medewerkers. Je werkt ook nauw samen met de collega’s van recruitment en de administratie, waaronder de salarisadministrateur.

Vereisten

Wat neem jij mee

 • Een afgeronde HBO opleiding in een relevante studierichting.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in HR.
 • Kennis van CAO en wetgeving.
 • Bereid om regelmatig onze vestigingen te bezoeken.
 • Goed ontwikkelde project- en procesmatige capaciteiten.

Wat vinden wij nog meer belangrijk

 • Je bent een prettige gesprekspartner die verbinding kan aanbrengen en draagvlak weet te creëren.
 • Je biedt een luisterend oor en weet wat er leeft op de werkvloer.
 • Je kan abstract denken en verbanden leggen.
 • Ook toon je initiatief en bent klant- en resultaatgericht.
 • Je overziet bedrijfsprocessen en consequenties voor de bedrijfsvoering bij de uitvoering van de werkzaamheden.
 • En natuurlijk kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij als de klik er is?

Een afwisselende functie met veel vrijheid, bij een ambitieuze organisatie, die mensen met een passie voor techniek mooi en uitdagend werk biedt. Een familiebedrijf waar je zelf op zoek gaat naar oplossingen en waar jouw creativiteit, vakmanschap en wilskracht gewaardeerd worden. Uiteraard horen daar een fijne werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden bij.


Wil je eerst meer weten?

Met vragen kun je altijd bellen met Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218 en vraag naar Monica Ubas (Manager HR) of Cor de Best (Directeur). Zij leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op onze Facebook of LinkedIn pagina of kom een keer een bakkie doen.

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus.

of