Hardware Engineer

 • Industrie
 • Deventer, Nederland

Hardware Engineer

Omschrijving

Hardware Engineer

Hardware engineering rondom innovatieve en complexe projecten op het gebied van industriële automatisering bij de mooiste bedrijven van Nederland. In één zin de kern van de uitdaging die we je kunnen bieden. Oh ja, niet onbelangrijk: binnen een van de leukste technische werkomgevingen in regio Overijssel. Welkom bij Van Lente Systeemintegratie B.V. in Deventer.


Wanneer is deze functie iets voor jou?

Wanneer jij je op je plek voelt binnen projectteams en graag jouw regeltalent combineert met je technische kennis en ervaring. Dan passen wij mogelijk bij jou! Binnen Van Lente Systeemintegratie waarderen we het als je een sociaal persoon bent die weet van aanpakken. Wij bieden een omgeving waarin men graag een stap extra doet voor een ander. Samen maak je projecten succesvol, niet als solist. De kaders van de klassieke hardware engineer functie mag je bij ons opzoeken en verschuiven. Dit houdt in dat je in de basis een duidelijk takenpakket hebt, maar waarin veel ruimte is om je taken te doen op jouw manier. Groei en ontwikkeling is voor jou belangrijk. Ons credo: Altijd ruimte voor talent. Zie jij de match?


Wat doet een Hardware Engineer bij Van Lente?

Je gaat binnen een projectteam aan de slag met het uitwerken van proces- en gebouwgebonden elektrotechnische installaties en panelen voor onder andere besturing van productie- en verpakkingslijnen en verlichting.

Je ondersteunt de projectmanager bij de coördinatie van de projecten. Je bewaakt de voortgang van het project en de financiën. Uiteraard houd je de projectleider op de hoogte van de stand van zaken van een project.

Je bent het aanspreekpunt in de voorbereiding. Je zorgt ervoor dat de montageactiviteiten en paneelbouw werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Je stelt stapsgewijs een plan van aanpak op, bestelt materialen en regelt werkpakketten voor de collega’s in het veld. Je geeft een aanzet voor planning van het personeel en assisteert bij het oplossen van technische problemen. Bij complexe projecten schakel je veel met collega’s zoals (chef) monteurs en de afdeling paneelbouw.

Ook klantcontact is van belang. Je onderhoudt jouw contacten met opdrachtgevers met betrekking tot de technische aangelegenheden van een project. Het berekenen, coördineren en afstemmen van het meer- en minderwerk en de projectdocumentatie zijn hierin van belang. Ook in de aanbiedingsfase ben je regelmatig betrokken en pak jij je rol bij de pré engineering en calculatie.

Vereisten

Wat neem jij mee?

Jouw talenten, interesses en persoonlijkheid vinden wij doorslaggevend voor een klik. Natuurlijk is je werkervaring, branche achtergrond en kennis van belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Daarom willen we je vragen te reageren op de functie als je jezelf in 80% van de onderstaande punten herkent.

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een functie als hardware engineer;
 • Een opleiding in elektrotechniek of industriële automatisering;
 • Ervaring met tekenpakketten zoals Visio, AutoCAD en Eplan;
 • Kennis van kwalitatieve richtlijnen en normen in jouw vakgebied en binnen de branche;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent gedreven, proactief, accuraat;
 • Je staat voor je vak, bent zelfverzekerd en kunt goed communiceren;
 • Altijd bereid je te blijven ontwikkelen.


Waarom werken bij Van Lente Systeemintegratie

 • Werken binnen een bedrijf van ruim 160 professionals die er allemaal 100% voor gaan! Een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken.
 • Veel vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen.
 • Veel ruimte om te groeien binnen de functie en organisatie.
 • Werken op de mooiste projecten, bij mooie industriële klanten zoals Aviko, Stegeman en Friesland Campina.
 • Werken met een sterke en professionele projectleider welke net als jij klantgericht is en op een betrokken en coachende wijze met je samenwerkt.
 • Een goed marktconform salaris met veel secundaire voorwaarden waarbij flexibele werktijden door onze mensen het best gewaardeerd wordt.
 • Werken met complexe techniek in een markt die nooit stil staat. Onze klanten vertrouwen op onze geleverde systemen en installaties, die 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wij vertrouwen op onze mensen en wellicht binnenkort op jou.


Kom kennis maken In ons hechte project team werken 35 collega’s met veel plezier aan goed werkende installaties van onze klanten. Onze collega’s vertrouwen volledig op elkaar en hebben veel voor elkaar over. Werk jij graag zelfstandig maar houd je er ook van om als team prestaties neer te zetten? Kom praten en kennismaken!


Wil je meer weten?

Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Willy Kregting (Team Manager) of naar Monica Ubas (HR). Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op onze Facebook pagina.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.