Skip to content

Elektromonteur Industrie (Groningen)

GroningenIndustriële Automatisering

Bij Van Lente Systeemintegratie in Groningen werk je als elektromonteur industrie in een fijn team aan gave projecten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team monteurs de besturingspanelen aan het uitbreiden voor een productielijn. Dankzij jou kunnen onze klanten rekenen op goed werkende installaties.


Jouw uitdaging

Als elektromonteur industrie bij Van Lente Systeemintegratie werk je samen met jouw collega’s op locatie bij onze industriële klanten in de regio van jouw standplaats (Groningen). Afhankelijk van je ervaring doe je dit onder begeleiding van collega's óf voer je zelfstandig kleine, middelgrote of grote projecten uit. Op projecten houd jij je onder andere bezig met:

 • Monteren, bekabelen en aansluiten van industriële elektro- en besturingstechnische installaties;
 • (Ondersteunen bij het) testen en inbedrijfstellen van installaties;
 • Bestellen van materialen en het bewaken van juiste en tijdige levering;
 • Overleggen met opdrachtgevers, projectleiders en/of engineers;
 • Afhankelijk van je ervaring stuur je andere collega’s en leerling monteurs aan.

Voor wat hoort wat

Daarom krijg jij van ons:

 • Een mooi salaris, zorgvuldig afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en 8% vakantiegeld;
 • Alles om jouw werk goed uit te kunnen voeren zoals het nieuwste gereedschap, werkkleding, en afhankelijk functie:  telefoon, laptop en een bedrijfsauto;
 • Ruimte om te groeien, ontwikkelen en specialiseren. Je hoeft nooit stil te staan;
 • Gezellige (vrijblijvende) teamuitjes, zoals barbecues en vrijdagmiddagborrels;
 • Deur van je team manager staat altijd open.


Dit ben jij

Jij wordt enthousiast van het werken bij een groeiend familiebedrijf. Verder heb je bij voorkeur:

 • Een (elektro)technische opleiding;
 • Kennis van en/of ervaring in industriële automatisering in de machinebouw-, proces- of productie industrie.


Voldoe je niet aan de functie-eisen, maar wil je graag het vak leren? Wij bieden ook verschillende leer-werk trajecten aan!


Kennismaken?

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Bezoek onze open avond!

Benieuwd of het gras groener is bij Van Lente? Kom een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting!

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’