Elektromonteur Industrie Overijssel Gelderland

 • Industrie
 • Deventer, Nederland

Elektromonteur Industrie Overijssel Gelderland

Omschrijving

Wanneer is deze functie echt iets voor jou? 

Wij gaan ons team uitbreiden met elektromonteurs!

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid en graag jouw eigen aanpak bepaalt, dan bieden wij een prachtkans! Bij Van Lente Systeemintegratie werk je als monteur op locatie bij klanten. Je voert montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties. Jij bent onze visitekaart bij de klant, wie jij bent, vinden we erg belangrijk! Wij beseffen dat jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring doorslaggevend zijn voor onze klanttevredenheid. Wij zorgen er dan ook voor dat je optimaal groeit in je rol en je ontwikkelt door opleidingen en trainingen. Je kunt vanuit deze rol trouwens ook prima doorgroeien binnen Van Lente Systeemintegratie. Maar het begint met kennis maken. 


Wat is er zo leuk aan deze baan?

Dat kun je het beste horen van iemand die het werk doet, toch? In dit geval onze collega Emiel, hij vertelt over de kick in zijn werk en hoe het is om te werken bij Van Lente.

Collega Emiel over zijn werk.


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden. 
 • 25 vakantiedagen en een flexibele regeling rondom je 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste projecten, bij industriële klanten zoals Aviko, Auping, Gasunie, Forfarmers en FrieslandCampina.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je hebt de zekerheid dat jouw kennis up to date blijft doordat wij je opleiden binnen onze eigen Van Lente Academie door middel van interne trainingen.

Wil jij vrijblijvend kennismaken? Klik op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Dan bellen wij je voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd reactie en wellicht zien we je snel. 

Wat doet een Elektromonteur Industrie bij onze klanten?
Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse regionale grote klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week druk met het uitbreiden van besturingspanelen. Vanzelfsprekend zijn de technische installaties waaraan jij werkt uitdagend. Er wordt dus een beroep gedaan op jouw leergierigheid en creativiteit om vakwerk te leveren. Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek is voor ons een prima start.
 • Je motivatie is voor ons in eerste instantie belangrijker dan het aantal jaren ervaring als monteur. 
 • Interesse in de (proces) industrie.
 • Je bent gewend de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en kan duidelijk communiceren en draagt graag bij aan een goed sfeer in het team.
 • Je haalt je werkplezier uit het realiseren van mooie installaties.


Wil je eerst meer weten?

Als je dit leest, maak dan ook de stap om op een laagdrempelige manier kennis te maken via videoconferencing. Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Willy Kregting (Manager) of Monica Ubas (HR). Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op Facebook.Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.