Skip to content

Elektromonteur industrie

Deventer, OverijsselElektrotechniek

Functieomschrijving

Houd jij als zelfstandig werkende monteur van vrijheid en heb jij graag ruimte voor je eigen aanpak, dan bieden wij jou een prachtkans! durf jij als ‘denkende doener’ samen met collega's te kijken naar een andere aanpak, als jij overtuigd bent dat het beter kan? Dan wordt jij gelukkig in deze functie.


Jouw werk

Je gaat vanuit huis aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van soms complexe installaties. Je doet dit samen met een hechtklantteam. Dit kan variëren van kleinte tot middelgrote projecten. Af en toe zal er ook buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit omdat onze klanten het zich soms niet kunnen veroorloven om de productie stop te zetten voor onze werkzaamheden. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!

Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.


Monteur Emiel vertelt: ‘Wat mij een kick geeft is dat je een project samen met je collega’s start vanaf een werktekening en dat je dan aan het eind van het traject de fabriek ook daadwerkelijk ziet draaien. Het is gaaf om te zien dat onze installatie hun werk doen. Én bij dit project zie je melk de fabriek binnenkomen en als kaas weer verlaten. Ik wordt altijd uitgedaagd, er is veel afwisseling en ik heb een goed gevulde bus met gereedschap.

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden. 
 • 25 vakantiedagen en een flexibele regeling rondom je 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Direct een vast contract bij aanname.
 • Een dag minder werken, omdat je bijvoorbeeld vader bent geworden? Dat kan, maak daar afspraken over.
 • Werken op de mooiste projecten, bij klanten zoals Aviko, De Nederlandse Gasunie, Forfarmers, FrieslandCampina, Vivera, Cargill Chocolate, Solis Zorggroep en Habion Vastgoed.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren en je hebt de zekerheid dat jouw kennis up to date blijft en wij je opleiden binnen onze eigen Van Lente Academie.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur en als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring in de (proces) industrie is een pré.
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.

Wie is Van Lente Systeemintegratie

Bij Van Lente werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende  technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise. Samen brengen we de beste ideeën en technische oplossingen bij elkaar en integreren we systemen, zodat onze klanten slimmer, beter en storingsvrij kunnen werken.

Voor dit team ben je actief in "kleine" projecten (industrie en utiliteit) met gebouwgebonden installaties . Van Lente is groot in de food en feed industrie, productie & maakindustrie, waterinfra, machinebouw en recycling. We bedienen deze markten met de volgende disciplines: industriële automatisering, hard-en software engineering, elektrotechniek, paneelbouw, beveiligingstechnieken en gebouwautomatisering.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.