Skip to content

Elektromonteur gebouwgebonden installaties

Nederland, Overijssel, DeventerElektrotechniek

Functieomschrijving


Als elektrotechniek door jouw aderen stroomt, richt dan nu jouw pijlen op deze leuke baan bij Van Lente. Als zelfstandig werkend elektromonteur heb jij bij ons alle ruimte voor jouw talent! Jij krijgt de vrijheid voor een eigen aanpak en het bedenken van oplossingen die onze klant verrassend verder brengt. Kortom; durf jij als ‘denkende doener’ samen met collega's te kijken naar een andere aanpak, als jij overtuigd bent dat het beter kan? Dan wordt jij gelukkig in deze functie.


Jouw werk

Je gaat vanuit huis aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van gebouwgebonden- en "kleine" industriële elektrotechnische installaties. Je doet dit samen met een hechtklantteam. Dit kan variëren van kleine tot middelgrote projecten. Af en toe zal er ook buiten de normale werktijden een beroep op jou worden gedaan, omdat een productiestop o sluiting van het pand niet op gezette tijden kan plaatsvinden. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat! Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.


Monteur Semir vertelt: ‘In dit team ben je meer dan alleen collega's. We hebben een hechte band, er wordt veel gelachen en vaak zijn we ook gewoon vrienden. Dat maakt het nog leuker om samen de projecten en het werk af te maken. Ik hoef me nooit te vervelen, er is veel afwisseling en en voldoende technische uitdaging. Daardoor ben ik in de afgelopen 7 jaren erg gegroeid.'


Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen.

Stuur een mail naar Bas Mol (Bas.mol@vanlente.nl) . Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter.
Bas neemt dan snel contact met jou op.

afspraak maken?


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgerichtwerken een garantie van ons is,
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, collectieve verzekering, het beste gereedschap, erg goede overuren- en reisuren vergoeding en flexibele werktijden,
 • 25 vakantiedagen en een flexibele regeling rondom je 13 adv dagen,
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever,
 • Direct een vast contract bij aanname,
 • Een dag minder werken, omdat je bijvoorbeeld vader bent geworden? Dat kan, maak daar afspraken over,
 • Werken op de mooiste projecten, bij klanten zoals Aviko, De Nederlandse Gasunie, Forfarmers, FrieslandCampina, Vivera, Cargill Chocolate, Solis Zorggroep en Habion Vastgoed,
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd,
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren. We bieden jou de zekerheid dat jij technische up-to-date blijft, via onze eigen Techniek Academie.


Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek (niveau 3 of 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur en als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring met gebouwgebonden installaties in utiliteit of industriele omgevingen 
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en je kunt goed en duidelijk communiceren.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.


Wie is Van Lente Systeemintegratie

Bij Van Lente werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende  technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise. Samen brengen we de beste ideeën en technische oplossingen bij elkaar en integreren we systemen, zodat onze klanten slimmer, beter en storingsvrij kunnen werken.

Voor dit team ben je actief in "kleine" projecten (industrie en utiliteit) met gebouwgebonden installaties . Van Lente is groot in de food en feed industrie, productie & maakindustrie, waterinfra, machinebouw en recycling. We bedienen deze markten met de volgende disciplines: industriële automatisering, hard-en software engineering, elektrotechniek, paneelbouw, beveiligingstechnieken en gebouwautomatisering.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Margreet Boschloo (HR adviseur),06-82088356 / m.boschloo@vanlente.nl of Bas Mol (recruitment) 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl. Zij leggen je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je en afspraak met jouw toekomstige klantteammanager ( Danny Kogelman) of collega, dan hebben wij dit ook snel voor jouw geregeld.


afspraak maken?


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

of