Skip to content

Elektromonteur gebouwgebonden installaties

DeventerElektrotechniek

Als elektrotechniek door jouw aderen stroomt, richt dan nu jouw pijlen op deze leuke baan bij Van Lente. Als zelfstandig werkend elektromonteur heb jij bij ons alle ruimte voor jouw talent! Jij krijgt de vrijheid voor een eigen aanpak en denkt mee in oplossingen. Kortom; durf jij als ‘denkende doener’ samen met collega's te kijken naar de beste aanpak. Dan is dit de baan voor jou!


Jouw werk

Je gaat vanuit huis aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montagewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van gebouwgebonden elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en industrie. Dit kan variëren van kleine tot middelgrote projecten. Je doet dit samen met een gezellig klantteam. Wij belonen dit werk uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat! Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.


Monteur Semir vertelt: ‘In dit team ben je meer dan alleen collega's. We hebben een hechte band, er wordt veel gelachen en vaak zijn we ook gewoon vrienden. Dat maakt het nog leuker om samen de projecten en het werk af te maken. Ik hoef me nooit te vervelen, er is veel afwisseling en voldoende technische uitdaging. Daardoor ben ik in de afgelopen 7 jaren erg gegroeid.

Wat bieden wij als de klik er is?

 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is,
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, collectieve verzekering, het beste gereedschap, erg goede overuren- en reisuren vergoeding en flexibele werktijden,
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen,
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever,
 • Direct een vast contract bij aanname,
 • Een dag minder werken, omdat je bijvoorbeeld vader bent geworden? Dat kan, maak daar afspraken over,
 • Werken op de mooiste afwisselende projecten, bij diverse klanten, 
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd,
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren. We bieden jou de zekerheid dat jij technische up-to-date blijft, via onze eigen Techniek Academie.


Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en je kunt goed en duidelijk communiceren.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.


Wie is Van Lente Systeemintegratie

Bij Van Lente werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende  technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise. Samen brengen we de beste ideeën en technische oplossingen bij elkaar en integreren we systemen, zodat de installaties slimmer, beter en storingsvrij kunnen werken.  Van Lente is groot in de food en feed industrie, productie & maakindustrie, waterinfra, machinebouw en recycling. We bedienen deze markten met de volgende disciplines: industriële automatisering, hard-en software engineering, elektrotechniek, paneelbouw, beveiligingstechnieken en gebouwautomatisering.


Kom snel kennismaken

Interesse? Top! We maken graag kennis met je. Je kunt makkelijk reageren via onderstaande knop. Annemiek neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op. Nog vragen? Twijfels? Bel of app dan met Annemiek via 06-82056293.

of

Bezoek onze open avond!

Benieuwd of het gras groener is bij Van Lente? Kom een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze teams, klanten en fijne werksfeer. Vrijblijvend, zonder verplichting!

Vragen? Bel Annemiek!

annemiek griffioen

Mis jouw droombaan niet!

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je geheel vrijblijvend je gegevens op. Dan nemen wij contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.

Onderdeel van Van Doren Engineers

Van Lente maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Dit betekent dat jij kunt blijven werken in kleine, hechte teams met de zekerheid van een grote organisatie met een landelijke dekking. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’