Skip to content

Elektromonteur gebouwgebonden installaties

Deventer, OverijsselElektrotechniek

Functieomschrijving


Als elektrotechniek door jouw aderen stroomt, richt dan nu jouw pijlen op deze leuke baan bij Van Lente. Als zelfstandig werkend elektromonteur heb jij bij ons alle ruimte voor jouw talent! Jij krijgt de vrijheid voor een eigen aanpak en denkt mee in oplossingen. Kortom; durf jij als ‘denkende doener’ samen met collega's te kijken naar de beste aanpak. Dan is dit de baan voor jou!


Jouw werk

Je gaat vanuit huis aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montagewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van gebouwgebonden elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en industrie. Dit kan variëren van kleine tot middelgrote projecten. Je doet dit samen met een gezellig klantteam. Wij belonen dit werk uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat! Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.


Monteur Semir vertelt: ‘In dit team ben je meer dan alleen collega's. We hebben een hechte band, er wordt veel gelachen en vaak zijn we ook gewoon vrienden. Dat maakt het nog leuker om samen de projecten en het werk af te maken. Ik hoef me nooit te vervelen, er is veel afwisseling en voldoende technische uitdaging. Daardoor ben ik in de afgelopen 7 jaren erg gegroeid.'


Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen.

Stuur een mail naar Bas Mol (b.mol@vanlente.nl). Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter.
Bas neemt dan snel contact met jou op.

afspraak maken?


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is,
 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, collectieve verzekering, het beste gereedschap, erg goede overuren- en reisuren vergoeding en flexibele werktijden,
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen,
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever,
 • Direct een vast contract bij aanname,
 • Een dag minder werken, omdat je bijvoorbeeld vader bent geworden? Dat kan, maak daar afspraken over,
 • Werken op de mooiste afwisselende projecten, bij diverse klanten, 
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd,
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren. We bieden jou de zekerheid dat jij technische up-to-date blijft, via onze eigen Techniek Academie.


Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en je kunt goed en duidelijk communiceren.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.


Wie is Van Lente Systeemintegratie

Bij Van Lente werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende  technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise. Samen brengen we de beste ideeën en technische oplossingen bij elkaar en integreren we systemen, zodat de installaties slimmer, beter en storingsvrij kunnen werken.  Van Lente is groot in de food en feed industrie, productie & maakindustrie, waterinfra, machinebouw en recycling. We bedienen deze markten met de volgende disciplines: industriële automatisering, hard-en software engineering, elektrotechniek, paneelbouw, beveiligingstechnieken en gebouwautomatisering.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? Kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Danny Kogelman) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.

afspraak maken?


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.