Skip to content

Elektromonteur

Groningen, GroningenElektrotechniek

Functieomschrijving

Voor onze  vestiging in Groningen zoeken we een (zelfstandige) Elektromonteur die houdt van werken in een team om samen mooie installaties en projecten te realiseren. Bekijk ook de regiopagina


Wat ga je bij ons doen?

Je gaat (vaak vanuit huis) aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van soms complexe installaties in teamverband. Dit kan variëren van kleinte tot middelgrote projecten.

Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!
Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden. 
 • 25 vakantiedagen en een flexibele regeling rondom je 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste projecten, bij klanten zoals Aviko, De Nederlandse Gasunie, Forfarmers, FrieslandCampina.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren en je hebt de zekerheid dat jouw kennis up to date blijft en wij je opleiden binnen onze eigen Van Lente Academie.

Wil jij vrijblijvend kennismaken? Klik op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Dan bellen wij je voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd reactie en wellicht zien we je snel. 

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek;
 • Ervaring als monteur en als contactpersoon bij de klant;
 • Ervaring in de (proces) industrie is een pré, maar niet noodzakelijk;
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten;
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Bert Huisman) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.


Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

Details

Groningen, Groningen
Elektrotechniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Groningen, Groningen
Elektrotechniek

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.