Skip to content

Elektromonteur

Nederland, Overijssel, DeventerElektrotechniek

Functieomschrijving

Wanneer is deze functie echt iets voor jou? 

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid en graag je eigen aanpak bepaalt, dan bieden wij een prachtkans! 


Wat is er zo leuk aan deze baan?

Dat kun je het beste horen van iemand die het werk doet, toch? In dit geval onze collega Emiel, hij vertelt over de kick in zijn werk en hoe het is om te werken bij Van Lente.

Collega Emiel over zijn werk.


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden. 
 • 25 vakantiedagen en een flexibele regeling rondom je 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Werken op de mooiste projecten, bij klanten zoals Aviko, De Nederlandse Gasunie, Forfarmers, FrieslandCampina, Vivera, Cargill Chocolate, Solis Zorggroep en Habion Vastgoed.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen Van Lente specialiseren en je hebt de zekerheid dat jouw kennis up to date blijft en wij je opleiden binnen onze eigen Van Lente Academie.

Wil jij vrijblijvend kennismaken? Klik op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Dan bellen wij je voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd reactie en wellicht zien we je snel. 

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat vanuit huis aan de slag op locatie bij diverse (regionale) klanten en verricht zelfstandig montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van soms complexe installaties in teamverband. Dit kan variëren van kleinte tot middelgrote projecten.

Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!
Je bent een visitekaartje voor ons bedrijf en je bent mede het aanspreekpunt voor onze klant.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als zelfstandig monteur en als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring in de (proces) industrie is een pré.
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je zorgt voor een goede sfeer in het team.

Wil je eerst meer weten?

Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Danny Kogelman (Team Manager) of Monica Ubas (HR). Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op Facebook.Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.   

of