Skip to content

Eerste Elektromonteur Industrie

Deventer, OverijsselElektrotechniek

Functieomschrijving

1e monteur elektrotechniek in industriële omgeving

Als jij als zelfstandig werkende monteur houdt van vrijheid en graag jouw eigen aanpak bepaalt, dan bieden wij een prachtige kans! Bij Van Lente Systeemintegratie werk je als 1e monteur op locatie bij klanten. Je stuurt collega’s aan, coördineert het werk en staat midden in de groep van monteurs. Daarnaast ben je een visitekaartje voor ons bedrijf en ben je het aanspreekpunt voor onze klant op locatie. Uiteraard voer je zelf ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties. Een uitdagende baan voor een monteur met ambitie.

 

Wat doet een 1e Elektromonteur Industrie bij onze klanten?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse (regionale) klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montage aan een machine in de procesindustrie en ben je de andere week samen met je team monteurs de besturingspanelen aan het uitbreiden. Omdat wij werken wanneer onze klanten werken zal er ook af en toe buiten de normale werktijden een beroep op je worden gedaan. Dit belonen we uiteraard met flexibiliteit, vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat!


Monteur aan het woord: ‘Een mooie werkdag betekent voor mij dat we een knap staaltje werk hebben geleverd in de vorm van een strakke en goed functionerende installatie. En als we als team ondanks onverwachte uitdagingen het toch hebben weten te fixen. Snel storingen oplossen geeft ook een kick. Soms is er tijdsdruk op de klus, dat vind ik heerlijk! Want dan komt er een dynamiek los in de groep en voelen we ons gedreven om de klus voor die klant tijdig af te hebben. Er hangt soms veel van af, dus dat is dan onze verantwoordelijkheid. Belangrijk onderdeel voor het plezier in mijn werk is toch wel de groep jongens waar ik mee mag werken. Vele jongens kennen elkaar al jaren, soms ook privé.

De afwisseling in het type projecten en klanten houdt de uitdaging en het plezier er ook goed in.’


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris met daarnaast veel extra secundaire voorwaarden zoals een autoregeling, het beste gereedschap, erg goede overuren en reisuren vergoeding en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een erg goed pensioen welke je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • Direct een vast contract bij aanname.
 • Een dag minder werken, omdat je bijvoorbeeld vader bent geworden? Dat kan, maak daar afspraken over.
 • Werken op de mooiste projecten, bij industriële klanten zoals BEL Leerdammer, CZ Rouveen, Sensus, Condor Carpets, Aviko, Foreco, Agrifirm, Smurfit Kappa, Forfarmers en FrieslandCampina.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen Van Lente verder specialiseren en er is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Een opleiding in elektrotechniek op mbo (niveau 4) is voor ons een prima start.
 • Ervaring als monteur in een leidinggevende rol.
 • Ervaring als contactpersoon bij de klant.
 • Ervaring in de (proces) industrie.
 • Je bent gewend zelf ook de handen uit de mouwen te steken, je bent gedreven en goed en duidelijk communiceren is een van je sterke punten.
 • Je zorgt voor een goed sfeer in het team en zorgt goed voor je monteurs.
 • Je haalt je werkplezier uit het samen realiseren van mooie installaties en projecten.


Wie is Van Lente Systeemintegratie

Bij Van Lente werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende en soms complexe technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise. Samen brengen we de beste ideeën en technische oplossingen bij elkaar en integreren we systemen, zodat onze klanten slimmer, beter en storingsvrij kunnen werken.

We zijn actief en groot in de food en feed industrie, productie & maakindustrie, waterinfra, machinebouw en recycling. We bedienen deze markten met de volgende disciplines: industriële automatisering, hard-en software engineering, elektrotechniek, paneelbouw, beveiligingstechnieken en gebouwautomatisering.


Kom snel kennismaken

Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? kom dan een bakkie doen! Je hebt ruimbaan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.


Voor vragen neem je contact op met Bas Mol via 06-10041353 of b.mol@vanlente.nl. Hij legt je graag uit wat deze baan zo mooi maakt. Wil je een afspraak met jouw toekomstige klantteammanager (Willy Kregting) of collega, dan heeft hij dit ook snel voor jouw geregeld.
 

Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. 

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Deventer, Overijssel
Elektrotechniek

Vragen? Bel Bas!

Neem contact op met Bas als je vragen hebt over een vacature, wilt solliciteren of gewoon eerst een bakkie wil komen doen voor een eerste kennismaking.

bas mol

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar technisch talent. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.