Allround Servicetechnicus Elektrotechniek Overijssel Gelderland

 • Industrie
 • Deventer, Nederland

Allround Servicetechnicus Elektrotechniek Overijssel Gelderland

Omschrijving

In het diepe durven springen en je eigen beslissingen nemen. Terug durven vallen op eigen kennis. Elektrotechniek gewoon snappen. Nuchter en stap voor stap een probleem ontleden. Probleemoplossend denken en ook daadwerkelijk problemen oplossen…. Dat is wat deze baan zo mooi maakt volgens onze servicetechnici. 


Wanneer is deze functie echt iets voor jou? 

Service is geen vak maar een mentaliteit. In ons team moet je voor een ander klaar willen staan en bij storingen volledig durven vertrouwen op jouw eigen kennis en ervaring. Niet iedereen is hiervoor in de wieg gelegd, dat is zeker. Als het goed is ben jij zelfverzekerd en kun je zelfstandig situaties inschatten en op basis hiervan prioriteiten stellen. Heb je dan ook nog eens veel plezier in het oplossen van storingen en problemen? Dan pas jij uitstekend in ons Service en Onderhoud team! 
Wat doet een Allround Servicetechnicus bij onze klanten?

Bij Van Lente Systeemintegratie werk je in de ‘normale dienst’ van 7.30 t/m 16.15 uur op een van de regionale locaties bij onze klanten. Is er een probleem of storing dan worden we gebeld en verdeelt het Service en Onderhoud team de klussen. Jij gaat dagelijks aan de slag met het repareren, onderhouden, wijzigen, uitbreiden en renoveren van proces- en gebouw gebonden installaties. Geen dag is hetzelfde.
Eén keer per twee weken draai je één dag storingsdienst van 24 uur op jouw voorkeursdag en één keer per acht weken een weekenddienst. Je bent dan één van de twee monteurs waarop onze klanten kunnen rekenen. Als allrounder leer je ontzettend snel in deze functie. Jouw kennis wordt dus echt op de proef gesteld! 
Naast je normale storingswerk assisteer je regelmatig bij de ombouw, het testen en bij de ingebruikname van complexe besturingsinstallaties van onze klanten. De flexibiliteit die we vragen belonen we uiteraard met vrijheid, salaris en goede toeslagen. Voor wat hoort wat! 


Nu al een gezonde interesse? 

Klik op de ‘reageer knop’ en laat je gegevens achter. Het verplicht je tot niets. We bellen je wellicht snel voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd reactie!


Wat bieden wij als de klik er is?

 • Een goed salaris!
 • Veel extra secundaire voorwaarden zoals een eigen auto, het beste gereedschap, erg goede toeslagen, overuren en reisuren compensatie en flexibele werktijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Een vast contract bij aanname.
 • Een erg goed pensioen dat je opbouwt bij een stabiele werkgever.
 • We zijn een familiair bedrijf, je bent dus geen nummer. Erg toegankelijk en openheid op elk niveau. 
 • Afwisselend werk in verschillende branches, van industriële klanten tot grote verzorgingscentra, servicetehuizen en kantoren.
 • Veel werk in de regio en dus een gezonde reistijd.
 • Werken in een gezellig team waarbij een goede onderlinge werksfeer, collegialiteit en klantgericht werken een garantie van ons is.
 • Je kunt je binnen van Lente specialiseren en er is altijd ruimte je te ontwikkelen. Je staat nooit stil.

Kom kennis maken

In ons hechte Service & Onderhoud team werken 20 collega’s met veel plezier aan goed werkende installaties van onze klanten. Onze collega’s vertrouwen volledig op elkaar en hebben veel voor elkaar over. Werk jij graag zelfstandig maar houd je er ook van om als team prestaties neer te zetten? Kom praten en kennismaken!   


Vereisten

Wat neem jij mee? 

 • Je staat bekend als flexibel, accuraat, stressbestendig, gestructureerd en klantgericht.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Aantoonbare ervaring op mbo-niveau 4 op het gebied van elektrotechniek en/of industriële automatisering. Met veel luisteren en leergierigheid kom je bij ons ook erg ver.
 • Ervaring met de aanleg, het testen en de ingebruikname van (industriële) installaties, het aansluiten en modificeren van besturingspanelen en het werken met PLC-systemen.
 • Bij voorkeur heb je gewerkt in de industriële sector en ben je bekend met de productieprocessen in de zuivel-, veevoeder-, aardappel- en vleeswarenindustrie.


Wil je eerst meer weten?

Als je dit leest, maak dan ook de stap om op een laagdrempelige manier kennis te maken via videoconferencing. Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218. Vraag naar Danny Kogelman (Manager Service & Onderhoud) of naar Monica Ubas (HR).  Wil je een indruk van onze bedrijf, het werk en de sfeer kijk dan op Facebook.Voor werving en selectiebureaus

Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.