Skip to content

WERKEN BIJ KLANTTEAM BEVEILIGING

BOUW MEE AAN ONS GROEIEND, JONG EN ONDERNEMEND TEAM

ONZE VACATURES

TEAM BEVEILIGINGSTECHNIEK In ons sterk groeiende team krijg jij de kans om uit te blinken. Wil jij als echte ‘denkende doener’ de installaties van onze klanten veiliger en slimmer maken. Reageer dan op één van de vacatures of kom eens langs voor een gesprek. Vrijdenken zit in onze genen, zie je geen passende functie maar ben jij wel een echte vakidioot, dan zoeken wij de baan die bij jou past!

Vacatures andere functies | werkenbijvanlente.nl

Brandmeldinstallaties | Inbraakbeveiliging | camera-bewaking | toegangscontrole-systemen

PROJECTLEIDER BEVEILGINGSTECHNIEK

Pak jij graag de regie? Geef dan jouw technische en organisatorische skills de ruimte in deze functie. Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden, type klant en techniek.MONTEUR BEVEILIGING

Implementeren en realiseren van beveiligingsystemen en grotere brandmeldinstallaties. Dat is jouw uitdaging! afwisseling, uitdaging en ruimte voor eigen inbreng.

INSTALLATIEDESKUNDIGE BRANDMELDINSTALLATIES

Neem jij als monteur de volgende stap en word jij installatiedeskundige brandmeldinstallatie? Vakspecialisatie, nieuwste technologieën en grotere installaties.

TECHNICUS BEVEILGING

Naast de verantwoordelijkheid voor de realisatie ligt het accent op het programmeren en het inbedrijf stellen van de systemen alsmede het instrueren van eigen mensen binnen Van Lente, de klant en eindgebruiker.

ONDERHOUDSDESKUNDIGE BRANDMELDINSTALLATIES

Je hebt je sporen verdiend en je bent toe aan een stap richting de industrie en complexe installaties. Je kent de normen en bijt je vast in uitdagende klantvragen.

OPEN SOLLICITATIE

Áltijd ruimte voor techniek. Functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. En geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid.

WERKEN MET WAARDEN

goed salaris

goede werksfeer

open cultuur

eigen aanpak

uitdagende projecten

doorgroeien en ontwikkelen

Sinds 1933

4 vestigingen

klantenteams

Eigen Van Lente Academie

'DENKENDE DOENERS'

'INTEGREREN ZIT IN ONS SYSTEEM'

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

KLANTTEAM BEVEILIGING

BRAND | INBRAAK | CAMERA | TOEGANG

Als specialist op het gebied van brandmeldinstallaties in de gebouwde- en industriële omgevingen zagen wij steeds vaker dat onze klanten behoefte hadden aan een partner voor alle vragen rondom beveiligingstechniek. Zeker in de complexere omgevingen, waarbij de regelgeving rondom Hygiëne, zorg en veiligheid extra aandacht vragen. Afgelopen jaren hebben we daarom onze kennis en expertise uitgebreid van alleen brandbeveiliging, naar ook camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Roy Jansen, klantteammanager: 'Als team maken we dus een flinke opmars. Deze ontwikkeling past in mijn ambitie en daar zoek ik nu nieuwe collega specialisten bij.'

Foto: (L) Arnoud Smedes en (R) Roy Jansen

Roy Jansen, klantteammanager beveiligingstechniek

Multidisciplinaire werkvelden

SAMEN BEREIKEN WE MEER!

Industriële automatisering

Elektrotechniek

Paneelbouw

Gebouw automatisering

Beveiligingstechniek

Brandmeldinstallaties

Inspectietechniek

Service en Onderhoud

KRACHT VAN EEN HECHT TEAM

#WERKGELUK

'Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons team, onze expertise en klantgroepen. We zijn een middelgroot team, althans nog wel, want we groeien hard. Dit betekent ook dat je takenpakket soms wat breder is dan bijvoorbeeld officieel binnen het functieprofiel valt, maar dat is juist wat het leuk maakt.'

Beveiligingstechniek en Service

WERKEN IN KLANTTEAMS

VOLGENS ECKART WINTZEN MODEL

Van Lente streeft een platte organisatie structuur na, met multidisciplinaire teams van maximaal 50 mensen. Dit op basis van het Eckart Wintzen model. Hierdoor creëren we een wendbare organisatie die oog heeft voor klant en marktontwikkelingen. Korte communicatielijnen, hoge kwaliteit, flexibiliteit  en proactief oplossend vermogen typeert de teams. Inmiddels werken we met 10 klantenteams verspreid over Nederland die allemaal zo hun eigen specifieke expertise, vakrichting, markt en vakkennis hebben.

Multidisciplinaire dienstverlening

BEELDEN ZEGGEN MEER....

BEELDEN VAN ONZE WERKPLAATS, KANTOOR, COLLEGA'S, KLANTTEAMS EN KLANTLOCATIES